ΔιεθνήΜπάσκετ

Υπογράφει νέο συμβόλαιο με τους Νετς και μένει στο Μπρούκλιν ο Ίρβινγκ

Κάτοικος Μπρούκλιν αναμένεται να παραμείνει και τα επόμενα χρόνια ο Κάιρι Ίρβινγκ, ο οποίος όλα δείχνουν πως θα υπογράψει επέκταση συνεργασίας με την ομάδα του Στιβ Νας.

Η σεζόν που ολοκληρώνεται ήταν ταραχώδης για τον Κάιρι Ίρβινγκ. Η άρνησή του να εμβολιαστεί τον είχε φέρει εκτός ομάδας στο πρώτο μισό της σεζόν. Εν συνεχεία αγωνίστηκε αρχικά στα εκτός έδρας παιχνίδια των Νετς, ενώ με την αλλαγή της νομοθεσίας στη Νέα Υόρκη έπαιξε στο φινάλε της σεζόν και στο Barclay’s Center.

Το μέλλον του ωστόσο παρέμενε στον αέρα. Το front office των Νετς εξέφραζε ανησυχίες, ώστε να δώσει νέο συμβόλαιο στον Uncle Drew, για να παραμείνει για χρόνια στην ομάδα, όμως κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί.

Όπως αναφέρει η New York Post, ο Ίρβινγκ θα υπογράψει επέκταση συνεργασίας με τους Νετς, ενώ πρέπει να αναφέρουμε πως στο συμβόλαιό του υπάρχει player’s option ύψους 36,5 εκατ για την ερχόμενη σεζόν.

Κάτι που σημαίνει πως παρά τις φήμες, ο Ίρβινγκ θα παραμείνει κάτοικος Μπρούκλιν τόσο την ερχόμενη, όσο και τις επόμενες σεζόν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button