Ποδόσφαιρο

Υπερέχει ποιοτικά η Λειψία, ζόρικη έξοδος για «Μπάρτσα»

Στην έδρα της Μπέτις δοκιμάζεται η Μπαρτσελόνα, με Λεβαντόβσκι αλλά χωρίς τον φορμαρισμένο Ντεμπελέ, σε εξ αναβολής ματς της La Liga. Η Λειψία υπερασπίζεται το τίτλο του Κυπέλλου υποδεχόμενη την ντεφορμέ Χόφενχαϊμ.

Διάβασε την αξιολόγηση της stoiximan από τους ειδικούς!

909. Λειψία – Χόφενχαϊμ (19:00)

Ξεκινάμε από το Κύπελλο Γερμανίας, που βρίσκεται στη φάση των «16» (μονό ματς, παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί). Η Λειψία έχει μπει με θετικό πρόσημο στο νέο έτος, «τρέχει» αήττητο σερί 2-1-0 στο πρωτάθλημα και μείωσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπάγερν στους 2 βαθμούς. Κάτοχος του τροπαίου, ελπίζει σε νέα καλή πορεία. Η Χόφενχαϊμ απογοητεύει, υπέστη νέα ήττα, με 4-1 εντός έδρας από την Γκλάντμπαχ και διεύρυνε το αρνητικό σερί της στους 8 αγώνες χωρίς νίκη. Θα παραταχθεί και με σημαντικές απουσίες.

➥ Δίνουμε σαφές προβάδισμα στους γηπεδούχους, ποντάροντας στο 1.80 του άσου με Over 2,5.

956. Μπέτις – Μπαρτσελόνα (22:00)

Εξ αναβολής αγώνας για τη La Liga. Η Μπέτις δυσκόλεψε στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ την Μπαρτσελόνα, τέθηκε εκτός στα πέναλτι, το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει απόψε μπροστά στο κοινό της, όπου θα παραταχθεί χωρίς σημαντικές απουσίες. Για την Μπαρτσελόνα επιστρέφει ο πρώτος σκόρερ Λεβαντόβσκι, ωστόσο θα λείψει ο φορμαρισμένος Ντεμπελέ. Οι Καταλανοί έχουν καλή παράδοση στη Σεβίλλη και προέρχονται από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, όλες με σκορ 1-0. Κερδίζουν, αλλά παίρνουν τα ματς στο όριο κι αυτό κάποια στιγμή αυτό θα τους κοστίσει.

➥ Ποντάρουμε στον άσο με +0.75 χάντικαπ, επιλογή που προσφέρεται στο 1.98.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button