Ποδόσφαιρο

Υπάρχουν και αυτές οι υποθέσεις…

Σίγουρα τη δεδομένη χρονική στιγμή όλο το ενδιαφέρον στρέφεται αφενός στις αποφάσεις για το ρόστερ του Άρη και τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, αλλά υπάρχουν και κάποια ακόμη θέματα, για τα οποία έχει πάντως χρόνο.

Μιλάμε για ποδοσφαιριστές που μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους, όπως ο Μορόν, που η υπόθεση του αναμένεται να έχει εξέλιξη, αλλά και για τους Νταρίντα και Οντουμπάζιο. Δύο ποδοσφαιριστές, υπεραπαραίτητοι στον Άρη τα τελευταία χρόνια, έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Άρα τον Ιανουάριο μπορούν να συμφωνήσουν με άλλες ομάδες και να φύγουν το άλλο καλοκαίρι ως ελεύθεροι. Είναι δύο περιπτώσεις διαφορετικές μεν, αλλά πολύ σημαντικές. Ο Νταρίντα είναι ουσιαστικά ο ηγέτης της ομάδας, αλλά τον Αύγουστο θα γίνει 34. Σίγουρα ο Άρης θέλει να τον ανανεώσει και φαίνεται μόνο να… κινδυνεύει από ενδεχόμενο ενδιαφέρον από την Τσεχία.

Όσο για τον Οντουμπάτζο, προέρχεται από καλή σεζόν κι αναμένονται προτάσεις. Οπότε κι εδώ είναι περίπτωση Μορόν. Ή τον ανανεώνεις ή τον πουλάς.

Εκτός από αυτούς που προαναφέραμε, στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους, μπαίνουν κι άλλοι παίκτες. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τους: Βέλεθ, Φεράρι, Μοντόγια, Φατόρε, Βερστράτε, Τζούρασεκ, Πάρντο, Σαβέριο, Παναγίδης και Φετφατζίδης. Σίγουρα διαφορετικές περιπτώσεις, ενώ είναι δεδομένο πως με κάποιους εξ αυτών θα γίνει κουβέντα, προκειμένου να λύσουν τα συμβόλαιά τους ή να βρεθεί τρόπος να παραχωρηθούν σε άλλες ομάδες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button