ΓενικάΜπάσκετ

Υπάλληλος των Μπακς «έκλεψε» 3 μπισκότα από τον Γιάννη και αποφάσισε να το παραδεχτεί 8 χρόνια μετά!

Ένας υπάλληλος των Μπακς αποκάλυψε πως έκρυβε 8 χρόνια ότι είχε πάρει 3 μπισκότα από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και του τα επέστρεψε τώρα με τόκο.

Οι ιστορίες με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν έχουν τέλος και ακόμα μία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από έναν υπάλληλο των Μπακς. Εκείνος αποκάλυψε πως είχε πάει στο σπίτι του Γιάννη όταν εκείνος ήταν ρούκι και επειδή πείνασε πήρε τρία μπισκότα από το ντουλάπι του.

Ο Έλληνας σταρ το κατάλαβε και την επόμενη ημέρα των ρώτησε αν είχε φάει τα μπισκότα, γιατί έλειπαν τρία. Ο υπάλληλος το αρνήθηκε, αλλά ο Γιάννης δεν πείστηκε και τον φώναζε κλέφτη των μπισκότων. Ήρθε η μέρα που ο υπάλληλος αποκαλύφθηκε και επίσημα και επέστρεψε 47 μπισκότα στον Γιάννη, με τα τρία εκείνα να συνεχίσουν να λείπουν. Στην παρέλαση για το πρωτάθλημα έγινε η μεγάλη αποκάλυψη και βγήκε και η απαραίτητη φωτογραφία.

«Ο κλέφτης των μπισκότων.

Την πρώτη μου εβδομάδα στους Μπακς, μου ζητήθηκε να πάω στο διαμέρισμα του ρούκι, Γιάννη Αντετοκούνμπο, να εγκαταστήσω την καλωδιακή του. Ήμουν 5 ώρες εκεί και πείνασα. Ήταν πριν σου επιτρέπει το Uber να φας, οπότε πήγα στο ντουλάπι του Γιάννη και πήρα 3 μπισκότα, πιστεύοντας ότι δεν θα το καταλάβει.

Την επόμενη ημέρα με βρήκε και με ρώτησε αν τα έφαγα εγώ, γιατί έλειπαν τρία. Με έκπληξη επειδή το πρόσεξε, το αρνήθηκα για τρία χρόνια. Τιμώντας την 50άρα του κόντρα στο Φοίνιξ, του έδωσα μια τσάντα με 47 μπισκότα (50 μείον τρία για τον κλέφτη)».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button