Ποδόσφαιρο

Τώρα Κύπελλο! Έδειξε ότι τους έχει, έρχεται η ώρα της πρόκρισης κόντρα σε ατυχία, αδικία και ΕΠΟ

Ηχηρό μήνυμα προς όλους έστειλε ο Άρης με την εμφάνιση του στο ΟΑΚΑ

Πολλοί μπορεί να ήθελαν την ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ να πηγαίνει στην Αθήνα και να δείχνει ένα επίπεδο κάτω από την ΑΕΚ, αλλά αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που συνέβη.

Η ομάδα του Άρη στάθηκε όρθια, προηγήθηκε δύο φορές και θα μπορούσε κάλλιστα να φύγει και με τους τρεις βαθμούς. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως έδειξε στην ΑΕΚ ότι “την έχει”. Αυτό μάλιστα εκτός έδρας, στο δικό της γήπεδο.

Η εμφάνιση αυτή δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα που είναι έτοιμη να τα δώσει όλα για την πρόκριση στον τελικό.

Πριν βέβαια από την σέντρα ο Άρης θα πρέπει να δώσει αρχικά την μάχη κόντρα στην ατυχία. Ο Ένινγκ ήδη δύο παίκτες του να τραυματίζονται πριν τον αγώνα της Αθήνας, ενώ άλλους τρεις να αποχωρούν αναγκαστικά στην διάρκεια αυτού.

Οι περισσότεροι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι έτοιμοι για το κύπελλο, παρόλα αυτά το πιθανότερο σενάριο είναι ο Άρης να μην παραταχθεί πλήρης.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι όσοι ήρθαν από τον πάγκο κατάφεραν να… ηρεμήσουν τον προπονητή τους, δείχνοντας του ότι μπορούν να βασιστούν πάνω του.

Με απουσίες βέβαια ενδεχομένως να παρατασσόταν και η ΑΕΚ αν δεν υπήρχε ασυλία προς τους παίκτες της. Ο Μάνταλος θα έπρεπε να είχε δεχθεί (τουλάχιστον) κίτρινη κάρτα σε εκτός φάσης χτύπημα στον Ματίγια και να αποβληθεί στην φάση του πέναλτι με δεύτερη κάρτα, ενώ ακόμη “ελέγχεται” αγκωνιά του Λόπες στον Μανσίνι.

Το μήνυμα βέβαια είχε σταλεί ήδη, όταν η ΕΠΟ αποφάσισε να κάνει το “χατήρι” σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, μην αφήνοντας την παρουσία κόσμου στους ημιτελικούς του κυπέλλου, και αλλοιώνοντας τις συνθήκες.

Ο Άρης όμως έχει δείξει (και χθες) ότι αυτήν την ΑΕΚ μπορεί να την κερδίσει ανεξαρτήτως συνθηκών, και το μόνο σίγουρο είναι πως θα δώσει τα πάντα για την πρόκριση στον τελικό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button