Μπάσκετ

Τόσο κοντά! Ήττα στο τέλος (64-63) στα Λιόσια

Μια ανάσα από μία τεράστια νίκη έφτασε ο Άρης, που ηττήθηκε με καλάθι του Πετρόπουλου στα τέσσερα δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Oι δύο ομάδες ξεκίνησαν χωρίς να έχουν ιδιαίτερες διαφορές μεταξύ τους και πηγαίνοντας «χέρι-χέρι» στο πρώτο δεκάλεπτο, το οποίο ολοκληρώθηκε με σκορ 15-15. Το πρόβλημα για τον Άρη ήταν τα δύο γρήγορα φάουλ που δόθηκαν στον Κάουαν, με τον Πουλιανίτη πάντως να ξεκινάει καλά.

Αυτός ήταν μάλιστα που με τρίποντο έκανε το 15-18, ενώ στην συνέχεια έκλεψε την μπάλα, έδωσε στον Γουίλιαμς για το +5 του Άρη, για πρώτη φορά στο ματς. Σε εκείνο το σημείο δόθηκε και τρίτο φάουλ στον Κάουαν που δεν έπαιξε ξανά στο πρώτο μέρος.

Η ΑΕΚ κατάφερε να βρει ρυθμό και να περάσει μπροστά με δύο τρίποντα του Πετρόπουλου (24-23). Οι γηπεδούχοι έφτασαν μέχρι το 34-28 με τρίποντο του Βαουλέτ, Τελικά οι κιτρινόμαυροι μείωσαν στους τρεις στο ημίχρονο (36-33) χάρη σε τέσσερις πόντους του Τζούστον και μία βολή του Χάνλαν.

Το ξεκίνημα του β’ μέρους βρήκε τον Άρη πίσω με 40-33, δύο τρίποντα από Χάνλαν και Κάουαν όμως άλλαξαν την κατάσταση, φτάνοντας το ματς και πάλι στον πόντο. Η ΑΕΚ προσπάθησε να ξεφύγει στο σκορ, δεν τα κατάφερε, με τον Άρη να ισοφαρίζει σε 51-51 με τρίποντο του Γουίλιαμς.

Τελικά με ένα buzzer beater του Ανγκόλα το τρίτο δεκάλεπτο έληξε με 54-51.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα τα ήθελε ο Άρης. Επιθετικά οι κιτρινόμαυροι έκαναν συνεχόμενα λάθη, σκόραραν μόνο με 1/2 βολές του Θωμά Κώττα και έμειναν πίσω με 10 πόντους 62-52.

Κι όμως ο Άρης είχε να δώσει κι άλλο! Με τρίποντο του Γουίλαμς και καλάθι του Χάνλαν μείωσε μέχρι το 62-61, κάνοντας εξαιρετική άμυνα. Στην επόμενη επίθεση ο Γουίλιαμς αστόχησε, αλλά ο Τζούστον με το follow έκανε το 62-63!

Η ΑΕΚ όμως με καλάθι του Πετρόπουλου στα τέσσερα δευτερόλεπτα κατάφερε να πάρει προβάδισμα με 64-63 με τον Άρη να μην μπορεί να βρει κάτι στα τελευταία δευτερόλεπτα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button