Ποδόσφαιρο

Τόκας: «Φαινόταν ότι το έχει ο Γκαλτιέ, να στηριχθεί ο Άρης»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο πρώην διατροφολόγος του Άρη, Γιάννης Τόκας.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για τον Γκαλτιέ που γνώρισε στον Άρη:

Εγώ με την φυγή του Μισέλ έμεινα λίγο με τον Ταρντί και δεν θέλω να θυμηθώ το μετά γιατί θα στεναχωρηθώ. Μετά έφυγα. Τον Κριστόφ τον έζησα σε προσωπικό επίπεδο, σαν άνθρωπος ήταν πολύ καλό παιδί, έκανε πολύ δουλειά και εμπεριστατωμένη. Φαινόταν από τότε ότι το έχει και έχει σοβαρότητα.

Για τον Άρη:

Χρειάζεται υπομονή, θέληση και δουλειά. Να ξέρουμε που βαδίζουμε και που πατάμε, να πατάμε στην γη και να είμαστε ρεαλιστές. Σαφέστατα και πρέπει να υπάρχουν φιλοδοξίες, όποιος δεν έχει φιλοδοξίες δεν έχει θέση σε καμία ομάδα, αλλά όλα πρέπει να γίνονται βήμα-βήμα. Στον επαγγελματικό αθλητισμό άλλωστε υπάρχει και το χρήματα στην μέση.

Για τις β’ ομάδες:

Αυτό έπρεπε να γίνει εδώ και χρόνια. Τι νόημα έχει να υπάρχει μόνο αυτό. Πρέπει να υπάρχει και η συμμετοχή στην Super League 2 μπορείς αυτομάτως να έχεις έναν μεγαλύτερο αριθμό παιδιών. Να έχεις δύο σύνολα, δύο τμήματα. Βοηθάς και τα παιδιά είτε μείνουν στην ομάδα σου είτε ότι.

Για τον Άρη του σήμερα και τον Άκη Μάντζιο:

Toν Άκη τον έχω ζήσει σαν αθλητή, είναι σοβαρός και μετρημένος, έτσι ήταν και σαν ποδοσφαιριστής. Προπονητικά δεν θα τον κρίνω εγώ, το γήπεδο θα τον κρίνω. Είναι πάντως ένας άνθρωπος που θα προσφέρει, που πάντα προσπαθεί.

Η ομάδα αγωνιστικά είναι σε καλό δρόμο, αυτό δείχνει με εξαίρεση ένα μικρό διάστημα στα πλέι-οφ.

Για τα διαρκείας:

Πρέπει να στηριχθεί η ομάδα, τώρα που θα υπάρχουν και οι φίλαθλοι στο γήπεδο ακόμη περισσότερο.

Για το αν συνεργάζεται με κάποια ομάδα:

Έχω μία εξωτερική συνεργασία με την ομάδα του Παναθηναϊκού, παρακολουθώ το δίκτυο ακαδημιών, θα είχα συνεργασία και με άλλες ομάδες αλλά δεν μπορούσε να γίνει κάτι τίποτα.

Για την πλατφόρμα που έφτιαξε για τους αθλητές:

Είμαστε στο πιλοτικό στάδιο, στο demo αυτήν την στιγμή. Αλλά δεν μας βοήθησε καθόλου η τελευταία χρονιά να λειτουργήσουμε όπως θα θέλουμε.

Εκεί που ξεκινήσαμε τον Σεπτέμβριο να αξιολογούμε και να προπονούμε τα παιδιά σταματήσαμε αμέσως.

Για την διατροφή:

Η διατροφή είναι τρόπος ζωής, όπως και η άσκηση. Εκτός από ακραίες καταστάσεις, ο στόχος μας είναι να αποκτηθεί διατροφική παιδία, να γίνει τρόπος ζωής η υγιεινή διατροφή. Και τσίπουρο θα πιούμε, και πίτσα θα φάμε, αλλά σε πλαίσια λογικά.

Το θέμα είναι να μην στερούμαστε την απόλαυση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button