Μπάσκετ

ΤΣΣΚΑ: Ανανεώνει με Ιτούδη ή προσεγγίζει Ομπράντοβιτς!

Το συμβόλαιο του Δημήτρη Ιτούδη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και οι Ρώσοι φαίνεται να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα: από την ανανέωση του Έλληνα προπονητή μέχρι την προσέγγιση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Ο Έλληνας τεχνικός υπέγραψε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2019 με τους Μοσχοβίτες, το οποίο ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες. Προ ημερών ο Ιτούδης ρωτήθηκε για το μέλλον του, αλλά τόνισε πως δεν γνωρίζει ακόμα τι θα συμβεί. Άλλωστε, η σεζόν είναι εν εξελίξει για την ΤΣΣΚΑ και έχει φέρει πολλές δυσκολίες και ατυχίες με σοβαρούς τραυματισμούς.

Στην Μόσχα εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και αξιολογούν κάθε νέο σενάριο που προκύπτει. Το ιταλικό podcast, “Backdoor Podcast”, έβαλε… φωτιά τόσο στη ρωσική ομάδα, όσο και στο σύνολο της μπασκετικής Ευρώπης!

Ο Οράσιο Καούτσι, που για χρόνια εργαζόταν στο “Sportando”, αποκάλυψε πως σε περίπτωση που ο Ιτούδης δεν συνεχίσει στην Μόσχα, τότε το επιτελείο του Αντρέι Βατούτιν θα προσπαθήσει να προσεγγίσει τον free agent Ζέλικο Ομπράντοβιτς! Ο Ιταλός ρεπόρτερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα προπονητή και υπογράμμισε πως δεν έχει παρθεί καμία απόφαση ακόμα. Όμως, ανέφερε πως αν ΤΣΣΚΑ και Ιτούδης δεν συνεχίσουν μαζί, τότε οι Μοσχοβίτες θα κινηθούν για τον «Ζοτς».

«Ο Ιτούδης είναι πολύ απαιτητικός. Νομίζω πως η ΤΣΣΚΑ αξιολογεί όλα τα δεδομένα για το μέλλον του. Θα σκεφτεί ποιο θα είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει ως ομάδα. Αν αποφασίσει πως ο Ιτούδης δεν θα συνεχίσει, νομίζω πως το Νο. 1 σενάριο για τον αντικαταστάτη του, θα είναι η προσπάθεια να δελεάσουν οι Ρώσοι τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Φυσικά, αν πρέπει να αντικαταστήσεις τον Ιτούδη, οφείλεις να πας σε έναν άλλον κορυφαίο προπονητή. Όταν μιλάμε για τον Ομπράντοβιτς, μιλάμε για τον κορυφαίο όλων. Έναν απίστευτα έμπειρο προπονητή, που τώρα είναι και free agent. Αφού έφυγε από τη Φενέρμπαχτσε αποφάσισε να ξεκουραστεί για έναν χρόνο. Όμως, αν μια ομάδα σαν την ΤΣΣΚΑ τον καλέσει, σίγουρα θα το σκεφτεί. Δεν είμαι 100% σίγουρος πως θα την θεωρήσει την καλύτερη επιλογή, όμως αναμφισβήτητα θα τη σκεφτεί ως πρόταση, αν έρθει. Αν η ΤΣΣΚΑ αποφασίσει να μην συνεχίσει με τον Ιτούδη μετά τα τρόπαια που πήραν τα προηγούμενα χρόνια, η Νο. 1 επιλογή της θα είναι να κυνηγήσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς», σχολίασε μεταξύ άλλων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button