Διεθνή

Τσιτσιπάς και Σάκκαρη έγιναν σουβλάκι και σνακ στην Αυστραλία για καλό σκοπό

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη ρίχνονται στη μάχη του Αυστραλιανού Open τη Δευτέρα. Οι δύο κορυφαίοι τενίστες της Ελλάδας πρόσφεραν τα ονόματά τους σε σνακ που προσφέρονται στο Melbourne Park, για καλό σκοπό. 

Έτσι, ένα σουβλάκι ονομάστηκε «The Stef» και ένα πακέτο σνακ «The Sakkari snack pack». Όλα τα έσοδα από την πώληση των δύο προϊόντων θα δοθούν στο Australian Tennis Foundation, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας για την ενίσχυση παιδιών από μη προνομιούχες οικογένειες προκειμένου να μπορέσουν να ασχοληθούν με το άθλημα. 

«Είμαι περήφανος που συνεργάζομαι ξανά με την ομάδα του Stalactites για σκοπούς για τους οποίους είμαστε και οι δύο παθιασμένοι», είπε ο Τσιτσιπάς. «Είμαι ενθουσιασμένος που δημιούργησα το δικό μου σουβλάκι και που μαζεύω χρήματα για έναν σκοπό κοντά στην καρδιά μου. Μετά την Αθήνα, η Μελβούρνη είναι το μέρος όπου θέλεις να βρίσκεσαι. Είναι το μέρος όπου νιώθω πιο κοντά στο σπίτι μου. Οι σχέσεις που έχω δημιουργήσει εδώ, οι αναμνήσεις, είναι το μέρος που μου δίνει χαρά», πρόσθεσε ο 24χρονος τενίστας, που στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας αντιμετωπίζει τον Γάλλο Αλίς Κεντέν (Νο 64). 

«Όταν περπατάω στους δρόμους ακούω συνέχεια ελληνικά. Μερικές φορές με κάνει να σκέφτομαι ότι πρέπει να προσέχω τι λέω! Το πιο απίθανο πράγμα για εμάς είναι η υποστήριξη του κόσμου από την πρώτη στιγμή. Είναι τιμή μας που το ζούμε αυτό κάθε φορά που παίζουμε εδώ», ανέφερε από την πλευρά της η Σάκκαρη, η οποία στις 3.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας με την Κινέζα Γουέ Γουάν (No 117).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button