Ποδόσφαιρο

Τσεκάρει και την ετοιμότητα!

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα βρίσκεται προ των πυλών του Άρη και εκτός απροόπτου θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του χειμώνα, στο πλαίσιο της ενίσχυσης που θέλει για την ομάδα ο Άλαν Πάρντιου, δηλαδή με έτοιμους παίκτες.

Η συγκεκριμένη κίνηση είναι ένα κράμα εμπειρίας και ποιότητας, στην οποία παράλληλα αποτυπώνεται και ένα από τα βασικά κριτήρια που έχει θέσει ο Άλαν Πάρντιου για τις κινήσεις του Ιανουαρίου, αυτό της ετοιμότητας. Ο Άγγλος τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει τα λίγα, αλλά σημαντικά κενά του ρόστερ, τα οποία για αυτόν θα ήταν ιδανικό να καλυφθούν με παίκτες που δεν θα χρειαστούν πολύ χρόνο για να μπουν στα πλάνα του.

Ο Άρης έχει ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα από τα τέλη Δεκέμβρη μέχρι και το Μάρτιο (ιδίως τον Γενάρη με τα εν δυνάμει πέντε ντέρμπι στις δύο διοργανώσεις), ειδικά εάν προχωρήσει στο Κύπελλο. Για αυτό και ο Πάρντιου έχει θέσει ως προτεραιότητα περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που η κατάστασή τους θα τους επιτρέψει να αγωνιστούν σχετικά άμεσα.

Όπως δηλαδή ο Νταρίντα. Ένα στοιχείο που τσεκάρει σε κάθε περίπτωση παίκτη που έχει τσεκάρει μέχρι στιγμής. Τόσο το κριτήριο της ετοιμότητας, όσο και τα υπόλοιπα, αυξάνουν ακόμα παραπάνω τον βαθμό δυσκολίας των κινήσεων του Άρη για τον Γενάρη, ο οποίος από μόνος του είναι ένας δύσκολος μήνας λόγω των περιορισμένων επιλογών.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button