Ποδόσφαιρο

Τσίλιος: «Δείχνει την εξέλιξη του Άρη η φετινή χρονιά, να τα δώσει όλα η ομάδα στην Ευρώπη»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο γνωστός προπονητής Κώστας Τσίλιος που έχει περάσει και από τον πάγκο του Άρη.

Ο 66χρονος τεχνικός ζει πλέον στην Σουηδία και μίλησε για την κατάσταση στην Σκανδιναβία, την φετινή σεζόν του Άρη αλλά και την ερχόμενη σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το αν είναι θετικό το πρόσημο για την σεζόν:

Το ταμείο είναι πραγματικά θετικό, όποιος έχει αμφιβολία κάνει λάθος. Ήταν μία καταπληκτική χρονιά που σηματοδοτεί την εξέλιξη του Άρη, έχει δώσει θετικά σε όλους. Στον πρόεδρο, στον προπονητή και στους παίκτες που πίστεψαν στις δυνατότητες τους. Ο Άρης έδειξε πάρα πολλά καλά στοιχεία φέτος.

Η φετινή χρονιά πρέπει να ναι ένα ξεκίνημα, κάνουμε πάλι μία καινούργια αρχή. Ξεκινάει ο Μάντζιος μία χρονιά δικιά του, με τις δικές του προτάσεις και ο πρόεδρος μας έχει γίνει σοφότερος.

Μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος πλήρωσε τον αποκλεισμό μας από την Ευρώπη, ο άνθρωπος μπήκε μέσα εξαιτίας αυτού του πράγματος. Η συνέχεια της χρονιάς όμως τον δικαίωσε και δικαίωσε την επιλογή του Μάντζιου.

Για το αγωνιστικό:

Λένε ότι ο Άρης βγήκε τρίτος γιατί η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλοί. Εγώ λέω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και πρέπει να γίνουν καλές προσθήκες.

Πρέπει να υπάρξει ένας ακόμη πολύ καλός κόφτης, ένα δεκάρι και ο σέντερ φορ, καθώς ο Μήτρογλου δεν βοήθησε. Ο Άρης θέλει έναν επιθετικό δυνατό για το Χαριλάου. Όταν μία ομάδα αμύνεται μαζικά πρέπει να υπάρχει η επιλογή της καλής σέντρας.

Επίσης είναι σημαντικό το να μην φύγουν οι παίκτες που βοήθησαν φέτος.

Για τον χαρακτήρα του φετινού Άρη:

Yπήρχαν μεταπτώσεις αλλά η ομάδα αντιδρούσε, η ομάδα έβγαζε υγεία, ενώ στο παρελθόν αυτό δεν συνέβαινε. Η ίδια η ομάδα κατάφερνε να σηκώνει κεφάλι και να πηγαίνει και πάλι προς την επιτυχία.

Ο Άρης έπαιζε συνδιαστικό ποδόσφαιρο και είχε αρχή, μέση και τέλος. Αν είχαμε και πιο ποιοτικούς επιθετικούς θα είχαμε και περισσότερα γκολ. Εκτός του Ολυμπιακού κανένας δεν έκανε τόσες ευκαιρίες όσες ο Άρης.

Φέτος είχαμε φιλάθλους που έλεγαν «πάμε να δούμε τον Άρη» ακόμη και μη Αρειανούς.

Για τον MVP της χρονιάς:

Ο MVP ήταν ο Μπρούνο Γκάμα, ασυζητητί. Και ο Σάσα είναι εξαιρετικός αλλά μπορούμε να πούμε έναν MVP. Και ο Μπερτόγλιο θα φαινόταν ακόμη καλύτερος αν είχε ένα φορ περιοχής.

Είναι τρία εκατομμύρια, είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ποσό, η Ευρώπη πρέπει να είναι στόχος. Ο Καρυπίδης μέχρι τώρα μόνο βάζει χρήματα, καιρός είναι να πάρει και ένα σημαντικό ποσό. Και είναι πολλά πράγματα που ακολουθούν αυτό το πρότζεκτ.

Για τον Ουλφ Έρικσον:

Ήταν πολύ μεγάλος παίκτης, άφησε εποχή, μόλις τον είδαμε να κάνει διατάσεις λέγαμε… τι είναι αυτός; Μας φαινόταν παράξενο το πως συμπεριφέρεται αυτός ο άνθρωπος.

Για την Σουηδία:

Eδώ δεν φοράει κανείς μάσκα, δεν υπάρχει επιφύλαξη σε σχέση με εμάς, δεν το συζητάμε. Εδώ δεν υπήρχε lockdown, υπήρχε άλλη τακτική. Βέβαια εδώ όταν πάρουν μία εντολή από το κράτος την τηρούν κατά γράμμα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button