Ποδόσφαιρο

Τσέφεριν: «Η Ευρωπαϊκή σεζόν θα τελειώσει τον Αύγουστο»

Η UEFA σκοπεύει να ολοκληρώσει τη σεζόν 2019-20 έως τον Αύγουστο, συμπεριλαμβανομένων των διοργανώσεων του Champions League και του Europa League.  

«Έχουμε ένα πλάνο, ωστόσο πρέπει να περιμένουμε την εκτελεστική επιτροπή της UEFA να επιβεβαιώσει τις ημερομηνίες. Μπορώ να πω ότι η ευρωπαϊκή σεζόν θα τελειώσει, αν όλα είναι όπως τώρα, τον Αύγουστο. Μπορούμε να ολοκληρώσουμε την ευρωπαϊκή σεζόν και αυτό περιλαμβάνει και τις διοργανώσεις της UEFA. Νομίζω ότι η πλειοψηφία των πρωταθλημάτων θα τελειώσει τη σεζόν. Αυτά που δεν θα ολοκληρωθούν θα είναι με απόφαση δική τους. Βέβαια, θα πρέπει ακόμη να παίξουν προκριματικά εάν θέλουν να συμμετάσχουν στις διοργανώσεις της UEFA» ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Αλεξάντερ Τσέφεριν στο beIN Sports.

Τι θα συμβεί όμως με τις γαλλικές ομάδες; «Η Παρί Σεν Ζερμέν και η Λυών θα πρέπει να διοργανώσουν (αγώνες) στη Γαλλία. Αν όχι, θα πρέπει να τους οργανώσουν σε ουδέτερο έδαφος. Δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο οι γαλλικές αρχές δεν τους επιτρέπουν να οργανώσουν έναν αγώνα χωρίς θεατές» κατέληξε ο Τσέφεριν. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button