Διεθνή

Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι 1-0: Στον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας οι Μπλε

Η Τσέλσι του Τούχελ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας! Οι Μπλε επικράτησαν 1-0 της Σίτι και βρέθηκαν για 4η φορά την τελευταία πενταετία στο μεγάλο ραντεβού του Γουέμπλεϊ. 

Το όνειρο ζωής του Τούχελ να βρεθεί σε έναν τελικό κυπέλλου Αγγλίας έγινε πραγματικότητα!

Ο Γερμανός νίκησε για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Καταλανό, οι Μπλε επικράτησαν 1-0 της Σίτι στον ημιτελικό και περιμένουν τον νικητή του Λέστερ- Σαουθάμπτον για να δουν τον αντίπαλό τους στο μεγάλο ραντεβού του Γουέμπλεϊ (15 Μαΐου).

Τέταρτη φορά την τελευταία πενταετία στον τελικό, 15η συνολικά  οι Λονδρέζοι που ανάγκασαν τους «Πολίτες» στην πρώτη φετινή απώλεια στόχου. Ετσι, θα κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουν την 9η κούπα στην ιστορία τους. Η Μάντσεστερ θα επιστρέψει στο ίδιο γήπεδο σε οκτώ ημέρες για να διεκδικήσει το Carabao Cup κόντρα στην Τότεναμ.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος του ημιτελικού ήταν ο Χακίμ Ζιγές από υπέροχο σέρβις του Τίμο Βέρνερ στο 55ο λεπτό, με τους μπλε του Λονδίνου να εξασφαλίζουν έτσι τη συμμετοχή τους στον 15ο τελικό της ιστορίας τους στον αρχαιότερο διασυλλογικό ποδοσφαιρικό θεσμό όπου και θα διεκδικήσουν το 9ο τρόπαιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πρωτευουσιάνοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό για τέταρτη φορά την τελευταία πενταετία ενώ στις οκτώ τελευταίες φορές που έχουν φτάσει στους “4” του θεσμού, έχουν πανηγυρίσει τις 7 την πρόκριση στον τελικό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button