Μπάσκετ

Τσάλμερς: «Είναι πολύ καλό το κλίμα μεταξύ μας και αυτό βγαίνει στο παρκέ»

Ο Μάριος Τσάλμερς μίλησε για το σπουδαίο διπλό του Άρη στο Ιβανώφειο κόντρα στον Ηρακλή και την αλλαγή εικόνας της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ3:

Για την βελτίωση της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια: «Νομίζω ότι η σημαντικότερη διαφορά είναι ότι είμαστε πλήρεις. Αγωνιζόμαστε με πλήρες ρόστερ και σύνθεση διότι επέστρεψαν κάποιοι παίκτες που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού. Εκεί αποδίδω την εικόνα βελτίωσης στα τελευταία παιχνίδια».

Για τον Σάββα Καμπερίδη: «Ο κόουτς είναι… «κουλ»! Κάνει πολύ καλή δουλειά και υπάρχει πολύ καλή σχέση και χημεία ανάμεσα σε παίκτες και προπονητικό επιτελείο και αυτό βγαίνει και στο παρκέ».

Για τα highlights της καριέρας του: «Highlights της καριέρας μου είναι οι δύο κατακτήσεις πρωταθλημάτων στο NBA με τους Μαϊάμι Χιτ. Είναι πολύ σημαντικό και όμορφο να έχεις συμπαίκτη τον Λεμπρόν Τζέιμς. Είναι ένας παίκτης που βελτιώνει τους συμπαίκτες του με το παιχνίδι του και σε κάθε ματς δίνει τον καλύτερο του εαυτό του για την νίκη».

Για τον Μιλγουόκι και τον Γιάννη: «Το Μιλγουόκι είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, όπως εξίσου καλός είναι και ο Γιάννης. Ωστόσο, φέτος οι δύο καλύτερες ομάδες είναι οι Λέικερς και οι Νετς, ομάδες που σύμφωνα με πολλούς θα βρεθούν στους τελικούς».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button