ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Τσάβι: «Ο Λεβαντόφσκι κάνει την ομάδα καλύτερη»

Απόλυτα ευχαριστημένος, με την απόδοση της Μπαρτσελόνα και την εμφατική εντός έδρας νίκη με 5-1 επί της Βικτόρια Πλζεν, στην 1η αγωνιστική του Champions League, εμφανίστηκε ο Τσάβι.

«Μου άρεσαν η ένταση, το γεγονός ότι δεν χάσαμε μπάλες ανόητα, η κατανόησή μας για το παιχνίδι. Είναι μια καλή αρχή», τόνισε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα και συνέχισε:

«Δεν ξέρω εάν ο Λεβαντόφσκι είναι ο καλύτερος, αλλά για εμάς, είναι. Κάνει την ομάδα καλύτερη και προσφέρει πολλές λύσεις στην επίθεση. Είναι χαρούμενος και εργάζεται καλά. Ξέραμε ότι είχε τεράστια επιθυμία να έλθει στην Μπάρτσελόνα. Ως άνθρωπος, ως επαγγελματίας, είναι υπέροχος, εργατικός, ταπεινός. Είναι φυσιολογικό να συγκινεί τους φιλάθλους. Για τον Ντεμπελέ, πάντα έβλεπα τις ικανότητες του, στο ένας προς έναν. Διαθέτει μία ποιότητα που σπάνια έχω δει αλλού. Είναι πρακτικά, στο επίπεδο που ήταν ο καλύτερος Νεϊμάρ, όταν ήταν εδώ στην Μπαρτσελόνα. Πρέπει να τολμήσει να σουτάρει περισσότερο στο τέρμα. Αλλά είμαι χαρούμενος για εκείνον. Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν πολύ λίγοι παίκτες σαν αυτόν».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button