Ποδόσφαιρο

Τσάβι: «Εκανα ένα λάθος ως προπονητής, δεν κατάφερα να δώσω κίνητρο στους παίκτες μου»

Ο Τσάβι δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλο του και ανέλαβε την ευθύνη της ήττας από την Ράγιο Βαγιεκάνο, αναγνωρίζοντας τα λάθη του.

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Ράγιο Βαγιεκάνο και συμπλήρωσε τρεις διαδοχικές εντός έδρας ήττες την ίδια σεζόν (0-1 από την Ράγιο Βαγιεκάνο) και απέτυχε να «δέσει» την έξοδο στο Champions League, αν και παραμένει στο χέρι της να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της La Liga.

Μετά το τέλος του αγώνα, άπαντες στο στρατόπεδο των «μπλαουγκράνα» ήταν απογοητευμένοι. Ο Τσάβι από την πλευρά του δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλο του και ανέλαβε την ευθύνη της ήττας.

«Εκανα ένα λάθος ως προπονητής. Δεν κατάφερα να δώσω κίνητρο στους παίκτες μου. Βγαίνω εδώ και το αναγνωρίζω. Μπορώ να πω τι έχω κάνει λάθος, όχι τι έχουν κάνει οι άλλοι… θα ήταν ασέβεια κάτι τέτοιο. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι τόσο ισχυρό κίνητρο για τους φιλάθλους να θέλουν και τους παίκτες να παλεύουν για τη δεύτερη θέση.

Αλλά πρέπει να είμαστε στο Champions League, θέλουμε να ακούσουμε τη μουσική του Champions League την επόμενη σεζόν. Υπάρχουν πολλά που διακυβεύονται. Στην ιστορία της Μπαρτσελόνα το θέμα είναι να βγαίνει πρώτη, αλλά πρέπει να καταλάβουμε και να παρακινήσουμε τους εαυτούς μας να τερματίσουμε δεύτεροι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button