Ποδόσφαιρο

Τσάβι: «Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να αναλάβω την Μπαρτσελόνα»

Ο Ρόναλντ Κούμαν θα είναι ο προπονητής της Μπαρτσελόνα και την νέα σεζόν. Παρά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Ολλανδός τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των Μπλαουγκράνα, εν τέλει ο 58άχρονος τεχνικός θα συνερχίσει το έργο του στην καταλανική ομάδα.

Ωστόσο, το προηγούμενο διάστημα ο Ζουάν Λαπόρτα είχε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Τσάβι, έτσι ώστε η άλλοτε δόξα των Μπλαουγκράνα να αναλάβει από το φετινό καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με την οποία μεγαλούργησε. Για αυτές τις επαφές μίλησε ο προπονητής της Αλ Σαντ στο «La Vanguardia», τονίζοντας τους λόγους που απέρριψε τις προτάσεις της Μπαρτσελόνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσάβι έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Αλ Σαντ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο υπάρχει ένας ειδικός όρος που του επιτρέπει να αποχωρήσει από τον σύλλογο όποτε θέλει για να αναλάβει την Μπαρτσελόνα.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ευτυχώς ή δυστυχώς έπρεπε να πω όχι δύο φορές στην Μπαρτσελόνα, για διαφορετικούς λόγους, οικογενειακούς, θέμα συμβολαίου. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα αλλά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή.

Είμαι ανοιχτός βέβαια δεν κοροϊδεύω κανέναν. Ετοιμάζομαι γι΄αυτό αλλά πρέπει να σεβαστώ τον Κούμαν, που είναι ένας θρύλος για την ομάδα. Όταν έφτασα στην Βαρκελώνη, δέχθηκα πάρα πολλά μηνύματα, αλλά σέβομαι τον Κούμαν και δεν… βιάζομαι. Όταν είναι να έρθει θα έρθει»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button