Μπάσκετ

Τρομερή Κροατία, έστειλε… μηνύματα στην αρχή του Προολυμπιακού Τουρνουά

Εμφατικό ξεκίνημα από την Κροατία απέναντι στους Σλοβένους.

Ντέρμπι περιμέναμε το βράδυ της Τρίτης (2/7) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αλλά ντέρμπι δεν είδαμε καθώς η Κροατία συνέτριψε με 108-92 τη Σλοβενία στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού Τουρνουά του Πειραιά.

Οι Κροάτες του Μάριο Χεζόνια και του Ίβιτσα Ζούμπατς, του καταπληκτικού κοντού Γκόραν Φιλίποβιτς και του Ντάριο Σάριτς που έγραψε triple-double, χρειάζονται νίκη επί της Νέας Ζηλανδίας (3/7 στις 17:30) για να μην τους νοιάζει το αποτέλεσμα του Σλοβενία – Νέα Ζηλανδία που θα γίνει την Πέμπτη. Για να πάρουν την πρώτη θέση του ομίλου και να παίξουν στον ημιτελικό με την ομάδα που θα τερματίσει δεύτερη στον όμιλο της Ελλάδας (πιθανότατα αυτή θα είναι η Δομινικανή Δημοκρατία).

Με αθλητικότητα, με ταχύτητα, με σπουδαία κυκλοφορία της μπάλας και με συνολικά πολύ σοβαρή εμφάνιση, η Κροατία έβαλε νωρίς τις βάσεις της άνετης επικράτησής της και όσο ο Λούκα Ντόντσιτς έβρισκε σίδερο, τόσο εκείνη ξεμάκραινε. Ο σούπερσταρ των Ντάλας Μάβερικς δεν είχε αποτελεσματικότητα στην εκτέλεση και με αυτόν σε κακή βραδιά, η ομάδα του κατέρρευσε. Εκπληκτική επίδοση οι 34 ασίστ των Κροατών, αλλά και τα 32 φάουλ τους!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button