Ερασιτέχνης

Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για το γυναικείο πόλο του Άρη

Ο Άρης ξεκίνησε εντυπωσιακά την μεταγραφική του ενίσχυση, αποκτώντας τις Σταυρίδου, Βαρελίδη και Κουλουμπή από τη Βουλιαγμένη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. ΑΡΗΣ:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Πόλο Γυναικών ανακοινώνουν τις τρεις πρώτες μεταγραφές οι οποίες θα ενισχύσουν τη γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας.

Ο ΑΡΗΣ απέκτησε την τερματοφύλακα Ελπίδα Σταυρίδου, την περιφερειακό Ζωή Βαρελίδη και την επίσης περιφερειακό Χριστιάννα Κουλουμπή, οι οποίες εντάχθηκαν στο δυναμικό της ομάδας μας, προερχόμενες από το φημισμένο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης.

Οι τρεις αθλήτριες είναι 21 ετών και βρίσκονται ήδη στη Θεσσαλονίκη. Ξεναγήθηκαν στους χώρους του «Κλεάνθης Βικελίδης», πήραν ένα σύντομο μάθημα ιστορίας για τον πρώτο πρωταθλητή υδατοσφαίρισης Ελλάδας και πρωτοπόρο της Θεσσαλονίκης σε θέματα γυναικείου αθλητισμού, είδαν από κοντά τα εκατοντάδες τρόπαια του Α.Σ. ΑΡΗΣ κι ενημερώθηκαν για τις ανθρωπιστικές αξίες που ο Σύλλογός μας πρεσβεύει από το 1914.

Ευχόμαστε στις αθλήτριές μας υγεία, επιτυχίες, δυνατές στιγμές με την ομάδα μας και περισσότερο να μπορέσουν να βιώσουν ως αθλήτριες τα υψηλά ιδανικά που υπηρετεί ο ΑΡΗΣ».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button