Ποδόσφαιρο

Από την Αγγλία με τρέλα! «Ενεργοποιήθηκε το… τσιπάκι. Πάμε για 15.000 διαρκείας του χρόνου!»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Box to Box» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Μ. φίλος του Άρη που ζει μόνιμα στην Αγγλία.

Ο Δημήτρης είναι ένας από τους χιλιάδες Αρειανούς που ζουν στο εξωτερικό και παρακολουθούν την πορεία της αγαπημένης τους ομάδας από μακριά, στηρίζοντας όμως κάθε χρόνο τον Θεό του πολέμου με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά όσα είπε στον Ιάσονα Μίσχο:

Για την δράση των Αρειανών της Αγγλίας για να βοηθήσουν τον Άρη:

Έχει ξεκινήσει κυρίως από τα παιδιά του Λονδίνου, από το Aris London Fans, όπου κάθε χρόνο βάζουν λεφτά, από ολόκληρο διαρκείας ή χρηματικό πόσο ο καθένας προκειμένου να συγκεντρωθούν και να κληρωθούν στο Yellow Radio σε ανέργους. Ο σκοπός είναι η αγορά των διαρκείας. Φυσικά, και με τα παιδιά του Μάντσεστερ, όπου εγώ ζούσα παλαιότερα και έχει πάρα πολλούς Αρειανούς, ακριβώς το ίδιο πράγμα κάνουμε και το ίδιο θα κάνουμε και φέτος.

Για την νοοτροπία του ότι ενώ είναι στο εξωτερικό και δεν θα δει τον Άρη από κοντά, αγοράζει διαρκείας:

Να ξεκαθαρίσω κάτι αν μου επιτρέπεις. Είμαι κατά των κλισέ. Το ότι είμαι στο εξωτερικό δεν με κάνει περισσότερο Αρειανό από κάποιον που είναι στην Ελλάδα. Επίσης, το ότι επειδή είμαι στο εξωτερικό δεν με κάνει περισσότερο Έλληνα από αυτούς που είναι στην Ελλάδα.

Από κει και πέρα, πιστεύω ότι εισιτήρια διαρκείας δεν πρέπει να αγοράζουμε για κανένα χρέος, για καμία μεταγραφή, για κανέναν ιδιοκτήτη. Εισιτήρια διαρκείας αγοράζουμε προκειμένου η ΠΑΕ Άρης ως επιχείρηση να προσελκύσει από χορηγούς μέχρι επενδυτές. Δεν σκέφτομαι αν θα δω ματς του Άρη από κοντά, που αν είμαι τυχερός θα δω ένα ματς τον χρόνο. Αν μεγαλώνει η ομάδα μου ως επιχείρηση, θα μεγαλώνει και αγωνιστικά.

Για το αν σκέφτονται στην Αγγλία μετά την υπόθεση με τον Οριόλ, να βοηθήσουν ακόμη περισσότερο τον Άρη:

100%. Δεν έχω μιλήσει με τα παιδιά στον Λονδίνο ακόμη, ωστόσο κάναμε κάποιες συζητήσεις με τα παιδιά στο Μάντσεστερ προκειμένου να πάρουμε διαρκείας και να τα δώσουμε στο κόσμο γιατί θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα.

Για τους Αρειανούς του εξωτερικού που επικρατεί η ίδια λογική με των παιδιών της Αγγλίας:

Είναι αλήθεια αυτό. Με την Αγγλία μιλάω με πάρα πολλά παιδιά από πολλές πόλεις. Καλούμε όλους τους Αρειανούς που βρίσκονται στο εξωτερικό να στηρίξουν την ομάδα, αγοράζοντας διαρκείας.

Για τον κόσμο του Άρη που στηρίζει στα δύσκολα:

Είναι γεγονός αυτό. Λες και έχουμε τσιπάκι που ενεργοποιείται όταν συμβαίνει μία δύσκολη κατάσταση στον Άρη. Νομίζω πως οι Αρειανοί μπορούμε να διαχειριστούμε τις δύσκολες καταστάσεις πιο εύκολα. Έτσι και τώρα. Μετά από την υπόθεση με τον Οριόλ ενεργοποιήθηκε ξανά το «τσιπάκι».

Ωστόσο, είχαμε και μία πάρα πολύ καλή ομάδα φέτος και μας «κυνήγησαν» εξωαγωνιστικά.

Για τον πόλεμο που δέχθηκε ο Άρης φέτος:

Έχω δείξει βιντεάκια σε Άγγλους με την διαιτησία που δέχεται ο Άρης και οι αντιδράσεις τους είναι απίστευτες! Τους έχω ρωτήσει για τον Κλάτενμπεργκ και έχουν την χειρότερη άποψη για αυτόν.

Για την απόφαση που προκάλεσε στους Άγγλους την μεγαλύτερη εντύπωση:

Το χέρι του Ροζ στον Ατρόμητο. Έβλεπαν την αντίδραση του Ροζ και πίστευαν ότι θα ελεγχθεί η φάση από το VAR και δεν θα δοθεί το πέναλτι. Και το γεγονός ότι ο Άρης έπαιξε στο «βάλτο» της Λαμίας. Δεν πίστευαν οι Άγγλοι ότι μπορεί να παιχθεί ποδόσφαιρο σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο.

Για τον αριθμό των διαρκείας που πρέπει να είναι ο στόχος του Άρη:

Όπως έχουμε μεγάλες απαιτήσεις από την ομάδα, θεωρώ πως πρέπει να έχουμε τις ίδιες μεγάλες απαιτήσεις από εμάς, τον κόσμο. Θεωρώ αποτυχία να έχουμε 14.999 διαρκείας. 15.000 και άνω, πρέπει να είναι ο αριθμός των εισιτήριων διαρκείας. Όχι μόνο για την περσινή πορεία του Άρη, αλλά και για το γεγονός πως ο κόσμος έχει να πάει τόσους πολλούς μήνες στο γήπεδο.

Ενώ πρόσθεσε:

Στις 2 και στις 6 Ιουνίου θα γίνουν δύο φιλικά της Εθνικής Αγγλίας στο γήπεδο της Μίντλεσμπρο στο «Ρίβερσαϊντ Στάντιουμ», που είναι πολύ κοντά από το σπίτι μου, και ενώ εκδόθηκαν 9.000 εισιτήρια, τέλειωσαν μέσα σε 15 λεπτά και δεν πρόλαβα να κλείσω! Λίγα τα εισιτήρια, αλλά πρέπει να βάλουμε στην εξίσωση πως ο κόσμος έχει να πάει τόσο μεγάλο διάστημα στο γήπεδο.

Για τις αντιδράσεις στην Αγγλία για την ESL:

Ο κόσμος δεν υπήρχε περίπτωση να επιτρέψει κάτι τέτοιο. Οι Άγγλοι είναι πολύ παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο και τις ομάδες τους. Καμία σχέση από αυτό που εισπράττει ο κόσμος από την τηλεόρασή του. Είναι πραγματικά πολύ παθιασμένοι. Μπορεί να μην κάνουν κερκίδα, αλλά έτσι είναι η αγγλική κουλτούρα. Αν χάσει η ομάδα τους, δεν μπορούν να πάνε στην δουλειά τους για μία εβδομάδα.

Για το αν έκανε Αρειανούς στο Μίντλεσμπρο:

Όχι τόσους, όσους όταν ήμουν στο Μάντσεστερ! Τότε, είχαν παίξει τον ρόλο τους και τα παιχνίδια του Άρη με την Μπόλτον και την Σίτι. Τώρα με την Μίντλεσμπρο δεν βολεύει! Είναι στην δεύτερη κατηγορία!

Στην Μίντλεσμπρο έχουν πάρει στο κυνήγι τον Άκπομ! Θέλουν να τον διώξουν. Έχει βάλει 5 γκολ σε 38 συμμετοχές.

Για την επόμενη μέρα στον Άρη:

Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος. Ο Άκης Μάντζιος θα δουλέψει σε συνθήκες πολύ καλύτερες από ότι δούλευαν τα προηγούμενα χρόνια οι προπονητές στον Άρη, με τους διαχειριστές. Δεν υπάρχει η γκρίνια στα αποδυτήρια όπως παλιότερα. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν τόσο σε οργανωτικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, ωστόσο η ομάδα δουλεύει σωστά. Μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, ήταν η πρώτη φορά που είχα την αίσθηση, ότι ναι μεν «φαρμακώθηκα», αλλά είμαστε κοντά. Από την άποψη ότι είμαστε σταθερά ψηλά. Όσο είμαστε ψηλά, θα έρθει και η επιτυχία. Για αυτόν τον λόγο παιδιά, πάμε να πάρουμε διαρκείας! Πάμε να κάνουμε την διαφορά φέτος!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button