Ποδόσφαιρο

Τρελάθηκε ο Καρυπίδης με την εικόνα του Άρη στη Ριζούπολη

Η εμφάνιση των κιτρινόμαυρων κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και η αδιαφορία που επέδειξαν κάποιοι ποδοσφαιριστές, εξόργισαν τον ισχυρό άνδρα του ποδοσφαιρικού Άρη.

Τρελαμένος ήταν ο Θόδωρος Καρυπίδης μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης στη Ριζούπολη, τόσο με την εικόνα που έδειξε η ομάδα, όσο και με τα σημάδια αδιαφορίας που είδε από ορισμένους παίκτες της ομάδας. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ανεβαίνει την Τρίτη (18/01) στη Θεσσαλονίκη και θα βρεθεί στην προπόνηση για να μιλήσει στην ομάδα.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να λάβει αυστηρά μέτρα, καθώς μετά το ματς βρέθηκε στα αποδυτήρια του Άρη και έδωσε το στίγμα των σκέψεων και των προθέσεών του.

“Πρέπει να ντρέπεστε όλοι σας. Δεν δέχομαι πλέον καμία δικαιολογία από κανέναν σας και για κανέναν απολύτως λόγο. Δεν χρειάζεστε προπονητή για να νικήσετε τον Απόλλωνα, που το μεγαλύτερο συμβόλαιό του είναι το 1/5 και το 1/10 των δικών σας. να σταματήσουν τα πολλά λόγια και οι δικαιολογίες, πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Από εδώ και πέρα θα δείτε έναν άλλον Καρυπιδη”, ήταν κάποια από τα λόγια που χρησιμοποίησε ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού Άρη, απευθυνόμενος στο σύνολο των ποδοσφαιριστών.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button