Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο

Τρελάθηκαν οι φίλοι της Γουότφορντ: «Φανταστική ατμόσφαιρα, θα έρθουμε και με ΠΑΟΚ»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Διπλό από τις 10» φιλοξενήθηκε ο Φιλ, ένας εκ των οπαδών της Γουότφορντ που βρέθηκαν στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στους Ιάσονα Μίσχο και Νίκο Παπαδόπουλο:

Αρχικά για την… καλή τύχη που έφερε στην ομάδα είπε:

Πλέον… μου έχουν απαγορέψει να φύγω από την Ελλάδα. Το διαβατήριο μου έχει ανακληθεί με επίσημο έγγραφο από την πρεσβεία και πλέον έχω την ελληνική υπηκοότητα, θα μείνω εδώ (γέλια).

Για το πως αποφάσισαν να έρθουν στην Ελλάδα:

Έχουμε μία φιλία με τα παιδιά από τον σύνδεσμο του Άρη στο Λονδίνο εδώ και πολλά χρόνια. Τους υποσχόμαστε συνέχεια ότι θα έρθουμε, αλλά προέκυψε ο κορωνοϊός, το κλείσιμο των γηπέδων και πολλά άλλα. Τελικά όμως τα καταφέραμε.

Για τον κόσμο του Άρη:

Ο κόσμος ήταν τρομερός, η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ήταν εξαιρετική, ήταν πολύ καλύτερη σε σύγκριση με αυτό που βλέπουμε να συμβαίνει στην Αγγλία. Υπάρχουν λιγότεροι περιορισμοί, μπορείς πιο εύκολα να είσαι ο εαυτός σου.

Για το αν δυσκολεύτηκαν με δεδομένη την ύπαρξη του gov wallet:

Δεν ήταν καθόλου εύκολο, αλλά πήγαμε στο γήπεδο την Παρασκευή. Περάσαμε δύο ώρες αλλά στο τέλος βρήκαμε λύση. Μας δυσκόλεψε, αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν.

Για το παιχνίδι:

Ο Άρης ήταν εξαίσιος! Δεν ήξερα τι να περιμένω, περίμενα τον Ολυμπιακό να είναι καλύτερος, αλλά ο Άρης δεν τον άφησε. Δεν του επέτρεψε να παίξει το ποδόσφαιρο που ήθελε. Επίσης μου έκανε εντύπωση ο Κλέιτον Ντιαντί, τρομερός παίκτης και μόλις 17 ετών.

Για το «καλωσόρισμα» του κόσμου και της ΠΑΕ:

Όλοι θα έρθουμε ξανά, εκτιμήσαμε τη φιλοξενία, όλοι οι φίλοι του Άρη ήταν πάρα πολύ καλοί μαζί μας, μας χαιρέτησαν, μας μιλούσαν, μας φέρθηκαν σαν βασιλιάδες.

Και από την ΠΑΕ είχαμε την ίδια αντιμετώπιση, όλοι ήταν πολύ ευχάριστοι και είχαν ένα μεγάλο χαμόγελο.

Ελπίζουμε τώρα να έρθουμε ξανά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Για το αν θα γίνουν και άλλοι φίλοι της Γουότφορντ οπαδοί του Άρη:

Σίγουρα, είναι δεδομένο. Θα γυρίσουμε πίσω, θα πούμε την ιστορία για το πως μας υποδέχθηκαν και πως περάσαμε και πολύ περισσότεροι θα έρθουν και στη Θεσσαλονίκη.

Περιμένουμε και όποιον φίλο του Άρη θέλει να έρθει στην Αγγλία να τον φιλοξενήσουμε στο γήπεδο μας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button