Ποδόσφαιρο

“Τρελάθηκαν” οι ποδοσφαιριστές του Άρη με τον παλμό στο Αλεξάνδρειο!

Την απόφαση να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπάσκετ, ανάμεσα στον Άρη και την Καρδίτσα, πήραν ο Άλαν Πάρντιου και αρκετοί παίκτες του Άρη και αυτό που έζησαν, θα το θυμούνται για πολλά χρόνια.

Οι περισσότεροι ξένοι παίκτες της ομάδας, δεν είχαν την ευκαιρία να βρεθούν ανάμεσα στους φιλάθλους του Άρη και αυτό έγινε το Σάββατο, όταν κάθισαν στην εξέδρα, είδαν το ματς του μπάσκετ και ενθουσιάστηκαν με τον παλμό της κερκίδας των οπαδών του Άρη, που δεν σταμάτησαν να τραγουδούν συνθήματα της ομάδας.

Στο γήπεδο πήγαν οι Γκρέι, Οντουμπάζιο, Πίρσμαν, Γκαρθία, Ματέο, Κουέστα και Ντιόπ, όπως και οι Πάρντιου, Ντάιερ και Τερζής. Μάλιστα, φωτογραφήθηκαν με πιτσιρίκια, ενώ χειροκροτήθηκαν από όλο το γήπεδο και μετά τη λήξη δεν είχαν λόγια, ανεβάζοντας φωτογραφίες από την εμπειρία τους και ειδικά από την κερκίδα των οπαδών του Άρη, εκφράζοντας παράλληλα, τον θαυμασμό τους.

Τόσο ο Άλαν Πάρντιου, ο Τόλης Τερζής, αλλά και οι ποδοσφαιριστές, μετέφεραν τις ευχαριστίες τους με αναρτήσεις, όπως αυτή του Μάνου Γκαρθία: “Τι ζήσαμε! Τι κόσμος! Τι παλμός! Τι κερκίδα! Vamos Aris”!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button