ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Τρεις ασίστ ο Πάλμα με την Εθνική του

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Λούις Πάλμα, αφού πρωταγωνίστησε στη νίκη της εθνικής Ονδούρας επί των Βερμούδων με 6-1 δίνοντας τις ασίστ στα τρία πρώτα γκολ που σημείωσε η ομάδα του.

Στο 14ο λεπτό (23:41) η Ονδούρα βγήκε στην αντεπίθεση, ο Λοζάνο έκανε το γύρισμα, ο Πάλμα κοντρόλαρε κι έστρωσε στον επερχόμενο Αριάγκα, ο οποίος τελείωσε ωραία την φάση για το 1-0. Η επόμενη ασίστ του ήρθε στο 49ο λεπτό (1:17:24), όταν ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη έκανε την κούρσα, σέντραρε ωραία και ο Ρουίζ σκόραρε για το 2-1. Η τρίτη και τελευταία ασίστ που ολοκλήρωσε το χατ τρικ ήρθε στο 53ο λεπτό (1:21:20). Αυτή τη φορά πήρε την μπάλα από την αριστερή πλευρά, έκανε την σέντρα και ο Ροντρίγκες τελείωσε την φάση εξαιρετικά για το 3-1.

Στο 76ο λεπτό κι ενώ το σκορ ήταν ήδη 5-1 υπέρ της Ονδούρα, ο Πάλμα βγήκε αλλαγή απολύτα ικανοποιημένος από την εμφάνισή τόσο τη δική του, όσο και της ομάδας του. Με τη νίκη αυτή η Ονδούρα έγινε η μόνη με 2/2 στον πρώτο όμιλο της δεύτερης φάσης των προκριματικών του Μουντιάλ της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button