Ποδόσφαιρο

Τρίποντο παραμονής για την Λαμία κόντρα στην ΑΕΛ (2-1)

Η Λαμία επικράτησε της ΑΕΛ με 2-1 σε εξ αναβολής αναμέτρηση και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο στη μάχη παραμονής καθώς πλέον βρίσκεται στην 11η θέση ενώ οι φιλοξενούμενοι μετά τη νέα τους ήττα, παρέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η Λαμία επικράτησε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες της ΑΕΛ, αυτή τη φορά με 2-1, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική και έφτασε σε ένα τρίποντο παραμονής ενόψει και των playouts καθώς με αυτό το τρίποντο ανέβηκε στην 11η θέση με 22 βαθμούς έναντι της ΑΕΛ που μετά την ήττα της έμεινε στην τελευταία θέση με 16 πόντους.

Ο Αντέτζο στο 33 άνοιξε το σκορ, ενώ οι «βυσσινί» έφεραν το ματς στα ίσα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Γιακιμόβσκι, η μπάλα βρήκε αρχικά στο δοκάρι, μετά στο κεφάλι του Επασί και στην συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 88 με τον Ντέλετιτς να γράφει το 2-1 από το κέντρο της άμυνας της ΑΕΛ, μετά από κακό διώξιμο των φιλοξενούμενων σε φάουλ των Φθιωτών.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button