Ποδόσφαιρο

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στον Ηρακλή, προχωράει η νέα ΠΑΕ

Η επανεκκίνηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή είναι πλέον γεγονός, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου προχωράνε το εγχείρημα της απόκτησης νέας εταιρικής ταυτότητας από ΠΑΕ, που θεμελιώνει δικαίωμα συμμετοχής στη νέα Β’ εθνική.

Με αμείωτο ρυθμό… τρέχουν οι εξελίξεις στον Ηρακλή το τελευταίο διάστημα και αναφορικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου. Μάλιστα, μετά από πρωτοβουλίες του υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Θόδωρου Καράογλου, πραγματοποιήθηκε χθες σε ξενοδοχειακό χώρο της Θεσσαλονίκης συγκέντρωση παραγόντων του Ηρακλή με φόντο την επόμενη ημέρα.

Όπως έγινε γνωστό, η επανεκκίνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος προχωράει, καθώς οι άνθρωποι του Ηρακλή βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο για το εγχείρημα της απόκτησης νέας εταιρικής ταυτότητας από ΠΑΕ, η οποία θεμελιώνει δικαίωμα συμμετοχής της ομάδας στη νέα Β΄ Εθνική.

Την ίδια ώρα, οι «κυανόλευκοι» προχωρούν τις προσπάθειες ώστε να εξασφαλιστεί η συνολική χρηματοδότηση του project της επανεκκίνησης ενώ αποφασίστηκε συγκρότηση μίας επιτροπής η οποία θα προχωρήσει όλες τις εξελίξεις που εκκρεμούν.

Παράλληλα όμως, αναφορικά με την νέα εταιρική ταυτότητα της ομάδας, αποφασίστηκε πως θα πρέπει όλα τα διαδικαστικά θέματα να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Ιουλίου, με γνώμονα φυσικά να μην προκύψει θέμα αναβίωσης χρεών από το παρελθόν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button