ΑπόψειςΓενικάΠοδόσφαιρο

Το YELLOW… έσπασε τα τείχη!

Το Yellow Radio πρόσφατα κατέγραψε με συγκίνηση, υπερηφάνεια, αλλά και μεγάλη ευθύνη την αγάπη των ακροατών, με τις ακροαματικότητες να καταρρίπτουν το ένα ρεκόρ με το άλλο!

Αποδοχή, αναγνώριση, αλλά και υψηλές απαιτήσεις από τους χιλιάδες φίλους ακροατές ανά τον κόσμο, μια και το Yellow έχει μπει στα σπίτια όλων μέσω του διαδικτύου σε πολλές χώρες του πλανήτη, όπου «χτυπάει» η κιτρινόμαυρη καρδιά!

Ακροαματικότητες που όπως αποδεικνύουν οι σχετικές έρευνες, αλλά και τα δεκάδες μηνύματα που δεχόμαστε καθημερινά έχουν «σπάσει τα τείχη»!

Τι εννοούμε;

Πέρα από τους χιλιάδες ακροατές φίλους του Άρη, καταγράφεται κάτι σημαντικό: το Yellow Radio έχει αποκτήσει μεγάλη αναγνώριση και διεισδυτικότητα σε ακροατές-φιλάθλους και άλλων ομάδων, από όλα τα «στρώματα» και οπαδικά χρώματα του ελληνικού αθλητισμού!

Δείγμα της μεγάλης δυναμικής της κιτρινόμαυρης οικογένειας και μια τεράστια απόδειξη ότι γιγαντώνεται και ακούγεται η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΡΕΙΑΝΩΝ παντού. Κι εντός κι εκτός των τειχών! Τίποτε «δεν πέφτει κάτω», καμιά προσπάθεια δεν πάει χαμένη, κανένας αγώνας δεν είναι μάταιος…

Μπορεί σε κάποιους να μην… βολεύει αυτό, αλλά η πραγματικότητα είναι ξεκάθαρη!

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια υπενθύμιση της δέσμευσης μας: θα παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την καλύτερη, πιο αξιόπιστη και έντιμη ενημέρωση των φίλων του Άρη.

Keep walking…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button