Ποδόσφαιρο

Το brand του Άρη δυναμώνει, η ομάδα παίζει επί ίσοις όροις με κορυφαίους συλλόγους

Για μία ακόμη χρονιά οι κιτρινόμαυροι έγιναν αποδέκτες προσκλήσεων από κορυφαίες ομάδες, με το όνομα του Άρη να λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν από όλους.

Πέρυσι μπορεί να μην έγιναν πολύ μεγάλα φιλικά λόγο του κορωνοϊού, αλλά φάνηκε ότι ο Άρης έχει επανακτήσει τον σεβασμό από μεγάλους συλλόγους της γηραιάς ηπείρου.

Είχε δεχθεί πρόταση για φιλικό παιχνίδι τόσο από την Άγιαξ, όσο και από την Ουνιόν Βερολίνου, ενώ η Σπάρτα Πράγας ήταν θετική για να έρθει ακόμη και στην Θεσσαλονίκη. Μιλάμε για μεγάλα Ευρωπαϊκά ονόματα, που κοιτώντας πίσω έκαναν και εξαιρετικές σεζόν.

Αυτό δεν αλλάζει ούτε φέτος, με τον Άρη να κλείνει φιλικά με σοβαρούς και δυνατούς αντιπάλους. Οι κιτρινόμαυροι συμφώνησαν για φιλικές αναμετρήσεις με κορυφαία clubs όπως η Αούστρια Βιένης, ο Ερυθρός Αστέρας και η Λοκομοτίβ Μόσχας.

Πρόκειται για μία ακόμη επιβεβαίωση της συνεχής ανόδου του brand του Άρη, ο οποίος ξεκινάει και πάλι να ακούγεται στην Ευρώπη και φέτος θέλει να κάνει ακόμη μεγαλύτερο θόρυβο μπαίνοντας στους ομίλους του Europa Conference League.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button