Απόψεις

Το όνειρο… ζει και βασιλεύει!

Έγινε οκτώ ετών το ραδιόφωνό μας, Πρώτο πληθυντικό πρόσωπο, γιατί είναι δικό μας, όλων μας. Το αγαπήσαμε το στηρίξαμε και το σημαντικότερο όλοι μας το βάλαμε στην καθημερινότητά μας. Έγινε η παρέα μας, η ενημέρωσή μας, ο «φανταστικός» μας φίλος.

Γράφει ο Χρήστος Γκαλης:

Είχα την τύχη να ζήσω αυτή την «περιπέτεια» από πολύ νωρίς. Από τις πρώτες μέρες που το ραδιόφωνο βγήκε στον «αέρα». Και αυτά που περάσαμε δεν ήταν λίγα. Και δεν είναι μυστικό ότι πολλές φορές, φτάσαμε, κοντά στο σημείο «μηδέν». Αλλά, όλα αυτά πλέον είναι ιστορία. Το ραδιόφωνο μπήκε σε στέρεες βάσεις και «ανθεί». Και ξανά «προς τη δόξα τραβά».

Υπερήφανοι θα πρέπει να αισθάνονται οι ρομαντικοί αρειανοί που αναγκάστηκαν να αφήσουν την ήρεμη καθημερινότητά τους, τις δουλειές τους, για να συστήσουν, αρχικά το σωματείο, από όπου προήλθε το ραδιόφωνο.

Και μετά από οκτώ χρόνια αδιάκοπων αγώνων το όνειρό τους όχι μόνο… ζει, αλλά και βασιλεύει. Σε όλους αυτούς αξίζει από όλους μας ένα «ευχαριστώ». Γιατί με ανιδιοτέλεια, έδωσαν κάτι που κανένας αρειανός παράγοντας δεν μπόρεσε.

Με το δικό μας ραδιόφωνο στον αέρα της πόλης και όχι μόνο, μπορούμε να νιώθουμε ελεύθεροι και να προσδοκούμε ένα καλύτερο αύριο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button