ΑπόψειςΜουσικήΜπάσκετΠοδόσφαιρο

Το ταξίδι ξεκινάει… Ελάτε όλοι συνεπιβάτες!

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για το αιρετικό και μουσικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης!

Αγάπη για την μουσική, συνεχής δίψα για να ανακαλύψουμε νέες, φρέσκιες προτάσεις, αλλά και αναγνώριση κάθε μπάντας ή καλλιτέχνη που δίνει την ψυχή του για να δημιουργήσει είναι τα κοινά στοιχεία που «γέννησαν» το Tivoli Radio…

Το Yellow Radio ετοιμάζεται να επιστρέψει σε λίγες μέρες στα ερτζιανά από μια νέα συχνότητα και παράλληλα καλωσορίζει το μικρό του… αδελφάκι! Το Tivoli Radio θα… μπουσουλήσει από σήμερα 26 Αυγούστου με κεντρική φιλοσοφία: «πάτησε φρένο, απόλαυσε την ζωή»

Η μουσική είναι πράγματι μια τέχνη. Ή καλύτερα ένα συνεχές ταξίδι, μια μοναδική περιπέτεια που μας γεμίζει, μας προκαλεί, μας εμπνέει. Πρέπει ακόμη να είναι σε θέση να εμπνέει τους άλλους και να μοιράζεται μαζί τους την αγάπη για τη μουσική.

Όλα αυτά στριφογύριζαν στο μυαλό και την καρδιά των συντελεστών του ραδιοφώνου, μέχρι την απόφαση να τα μοιραστούμε μαζί με τους ακροατές.

Χιλιάδες τραγούδια, δημιουργίες, καλλιτεχνικές ευαισθησίες θα είναι η συντροφιά μας. Μπάντες που μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστές στο ευρύ κοινό, αλλά έχουν το «κλειδί» να ξεκλειδώσουν μουσικά αμέτρητα συναισθήματα. Καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο που «συστήνονται» στους λάτρεις της καλής μουσικής με την προσωπική τους σφραγίδα.

Παράλληλα, πέρα από την μουσική, στόχος του Tivoli Radio είναι να δώσει βήμα και τροφή για σκέψεις, συζητήσεις, τριβές που θα γεννήσουν προτάσεις, ιδέες, απόψεις πέρα από τα συνηθισμένα και τα τετριμμένα, ανασύροντας μνήμες από το παλιό καλό ραδιόφωνο που όλοι αγαπήσαμε…

Το ταξίδι ξεκινάει… Ελάτε όλοι συνεπιβάτες! https://tivoliradio.gr/

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button