Ποδόσφαιρο

Το «ταμείο» του Απόλλωνα πριν τον Άρη

Την ευκαιρία να παίξει ένα ματς σαν… φιλικό προετοιμασίας είχε ο Απόλλων Σμύρνης λίγο πριν το Σαββατιάτικο ματς με τους κιτρινόμαυρους.

Ο Γιώργος Παράσχος έβαλε παίκτες που ήρθαν τον Ιανουάριο, παίκτες που ερχόταν από τραυματισμό αλλά και παίκτες οι οποίοι είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο έμπειρος προπονητής έβγαλε τα συμπεράσματα του και πρόκειται μάλιστα να αξιοποιήσει και κάποιους από τους παίκτες τους οποίους χρησιμοποίησε με την ΑΕΚ.

Όπως αναλύει ο SporFM:

Πρώτο και κύριο κέρδος, ο Αντρέ Κάλισιρ. Ο Αρμένιος στόπερ αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά τις 11 Νοεμβρίου, όταν είχε παίξει το τελευταίο του επίσημο ματς με την Γκέτεμποργκ κόντρα στην Έρεμπρο, ωστόσο η μεγάλη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους δεν φάνηκε. Ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα στο γήπεδο, με πολλές σωστές τοποθετήσεις και… παρεμβάσεις όταν επιτιθόταν η αντίπαλη άμυνα αλλά και ο μοναδικός που έπαιξε σωστά άμυνα στην φάση του πρώτου γκολ στο 7ο λεπτό.

Την ίδια ώρα, έδειξε πως είναι καλός με την μπάλα στα πόδια και δεν πανικοβάλλεται εύκολα, ενώ διαβάζει σωστά το ματς και όταν χρειάζεται θα παίξει πιο δυνατά-σκληρά. Ενδεικτικό είναι πως απέναντί του είχε έναν φορ όπως ο Ολιβέιρα, που η ποιότητά του είναι μεγάλη, αλλά τα πήγε περίφημα και ο Πορτογάλος μόλις μία φορά στα λεπτά που αγωνίστηκε μπόρεσε να φανεί επικίνδυνος.

Πέραν του Κάλισιρ, το καλό για τον Απόλλωνα ήταν πως απέκτησαν αγωνιστικό ρυθμό και μάλιστα σε ένα απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ οι Άντονι Φατιόν και Τόμας Μπεντινέλι που έλειπαν στα περασμένα παιχνίδια, αλλά και ο Βικίντας Σλίβκα που μπήκε και συμμάζεψε τον άξονα.

Τέλος, ο Κιτόκο έδειξε πως διαθέτει πολλά τρεξίματα και μπορεί να βοηθήσει και αυτός στη συέχεια, αλλά είχε λάθη κυρίως σε μεταβιβάσεις, ενώ ο Βάρκας το πάλεψε πολύ όντας… ολομόναχος στην επίθεση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button