Μπάσκετ

Το ταβάνι που.. τρύπησε!

Το παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι, ήταν το 54ο της σεζόν για τον Άρη Midea, καθώς η ομάδα πήρε πέρσι το καλοκαίρι ένα μεγάλο ρίσκο, με τη συμμετοχή της στο Eurocup και προσέθεσε στο καλεντάρι της 18+1 αγώνες.

Δεν είναι μόνο οι 19 συνολικά αγώνες, αλλά και τα ταξίδια και η συσσώρευση της κόπωσης. Το ζητούμενο ήταν ο Άρης Midea να είναι ανταγωνιστικός παντού, κάτι το οποίο συνέβη στον υπέρτατο βαθμό, καθώς μιλάμε για ένα μπάτζετ πολύ πιο χαμηλό απ’ ότι θα έπρεπε για μία ομάδα με αντίστοιχους στόχους.

Κι όμως ο Άρης Midea σε ακόμα μια χρονιά που προσπαθεί να εξυγιανθεί οικονομικά και μέσα στους επόμενους μήνες θα έχει εξαλείψει τα χρέη προς τρίτους, δεν έπεσε πουθενά… αμαχητί.

Χάλασε ότι σχέδιο υπήρχε στο πρωτάθλημα με buzzer beater, έφτασε στους ημιτελικούς του Κυπέλλου και έφτασε στη φάση των νοκ-άουτ στο Eurocup, δείχνοντας συνέπεια για 18 αγώνες.

Αυτά έγιναν στον Άρη Midea σε μια σεζόν που πρωταρχικό μέλημα συνεχίζει να είναι η μείωση των χρεών. Και ο κόσμος ήταν αρωγός σε αυτή τηνμ προσπάθεια, σπρώχνοντας την ομάδα σταθερά προς τα μπροστά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button