ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Το συγκλονιστικό «αντίο» του Κιελίνι στους οπαδούς της Γιουβέντους

Ο 37χρονος αμυντικός ετοιμάζεται για την τελευταία του παράσταση με τη φανέλα των «μπιανκονέρι» μπροστά στο κοινό της ομάδας το βράδυ της Δευτέρας, αντιμετωπίζοντας τη Λάτσιο (21:45) για την 37η αγωνιστική της Serie A.

Ο 37χρονος διεθνής αμυντικός, ο οποίος φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα για περισσότερα από 400 παιχνίδια, κατακτώντας 9 πρωταθλήματα, 5 Κύπελλα και 5 Σούπερ Καπ Ιταλίας, δημοσίευσε σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια αποχαιρετιστήρια επιστολή, που απευθύνεται σε φιλάθλους, συμπαίκτες και αντιπάλους.

«Ήρθε η μέρα. Απόψε μια δίνη συναισθημάτων θα με διαπεράσει. Η Γιούβε ήταν τα πάντα για μένα. Τα νιάτα μου, η εμπειρία, η ωριμότητά μου. Η επιθυμία για νίκη, η χαρά του θριάμβου, η αποδοχή της ήττας. Η συγκίνηση της πρόκλησης, η μονομαχία στο γήπεδο, το κεφάλι μου πάντα δεμένο. Και μετά οι πρωταθλητές, εντός και εκτός του γηπέδου, οι προπονητές, οι διευθυντές, όλο το προσωπικό. Άνδρες που πέρασαν πάντα μου άφηναν κάτι. Κάτι που έχω φροντίσει να συλλέξω, να διατηρήσω και να αγαπήσω» έγραψε μεταξύ άλλων ο Κιελίνι.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Έφτασε η μέρα. Απόψε θα περάσουν από μπροστά μου πολλά συναισθήματα. Η Γιουβέντους ήταν τα πάντα για μένα. Τα νιάτα μου, η εμπειρία, η ωριμότητα… Η επιθυμία να κερδίσω, η χαρά του θριάμβου, η αποδοχή της ήττας. Η συγκίνηση της πρόκλησης, η μονομαχία στο γήπεδο. Και μετά οι πρωταθλητές, μέσα και έξω από το χορτάρι, οι προπονητές, όλοι οι άνθρωποι του προσωπικό. Όλοι όσοι πέρασαν από τον σύλλογο πάντα μου αφήνουν κάτι. Κάτι που έχω φροντίσει να συλλέξω, να διατηρήσω και να αγαπήσω.

Το τρία. Ο αριθμός μου. Αλλά και οι αισθήσεις που συνυπάρχουν πλέον στην ψυχή μου. Νιώθω χαρά για μια περιπέτεια που τελείωσε έτσι, για το ότι πραγματοποίησα κάθε όνειρο που μπορεί να φανταστεί κανείς ή όχι και για το ότι θα μείνω για πάντα στην ιστορία αυτού του μεγάλου συλλόγου.

Γαλήνη, που διάλεξα την κατάλληλη στιγμή για να αποχαιρετήσω και να αποχωρήσω στο ίδιο επίπεδο με αυτό που ήμουν όταν ξεκίνησα, να έχω μοιραστεί τόσες πολλές αξίες και συναισθήματα. Ευχαριστώ όλη τη Γιουβέντους. Την οικογένεια Ανιέλι που με υιοθέτησε όλα αυτά τα χρόνια, τα αγαπημένα μου πρόσωπα και όλους τους ανθρώπους που αγαπώ, χωρίς τους οποίους δεν θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι τώρα, γιατί ήταν μια ανεξάντλητη πηγή στήριξης και ενέργειας και πάντα με συνόδευαν σε αυτό το μακρύ ταξίδι.

Βρίσκομαι μπροστά στο πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα, προσπαθώντας να φανταστώ μια νέα αυγή. Γιατί το ταξίδι δεν τελειώνει. Ακόμα δεν ξέρω τι με περιμένει στη συνέχεια. Θα είναι όμως, άλλη εποχή και άλλη ιστορία. Αυτή είναι η ώρα για του αποχαιρετισμού. Σας ευχαριστώ όλους, τους οπαδούς και τους αντιπάλους. Ευχαριστώ που με καλωσορίσατε, που με ανεχθήκατε, με υποστηρίξατε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button