Ποδόσφαιρο

Το “στοίχημα” του Πάρντιου!

Ο Άλαν Πάρντιου έχει λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη, πρόλαβε να ζήσει το πρώτο του ντέρμπι και μάλιστα νικηφόρο κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά η… δουλειά τώρα αρχίζει για τον Άγγλο.

Ο 61χρονος τεχνικός χρησιμοποίησε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό 15 ποδοσφαιριστές, πραγματοποιώντας τέσσερις αλλαγές, με τους Οντουμπάζιο, Ενκουλού και Ροντρίγκεζ να μένουν στον πάγκο. Αν σ’ αυτούς προσθέσουμε τους απόντες Ματέο (τιμωρημένος), Ντουκουρέ (τραυματίας) και Ετεμπό (περιμένει τη βίζα του), όλοι εν δυνάμει βασικοί, αντιλαμβανόμαστε την ποιότητα του ρόστερ, αλλά και τον ¨πονοκέφαλο” του Πάρντιου.

Ο Άγγλος κόουτς είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, πως θέλει σταδιακά να αρχίσει να αλλάζει πράγματα, ενώ ανέφερε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν την ευκαιρία τους. Αυτό είναι ένα από τα “στοιχήματα” του Πάρντιου, που θα πρέπει να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο το ρόστερ της ομάδας, διατηρώντας όλους τους παίκτες ενεργούς.

Η πρώτη εικόνα για τον Άγγλο προπονητή ήταν ήδη θετική πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τόσο στον Θόδωρο Καρυπίδη, όσο και σε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Από το βράδυ της Κυριακής ο Πάρντιου κέρδισε κι άλλους πόντους και είναι στο χέρι του να βάλει τη σφραγίδα του στο club, κάτι που είναι δεδομένα μέσα στις δυνατότητές του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button