Ποδόσφαιρο

Το σκεπτικό για Ανσαριφάρντ

Η άφιξη του Καρίμ Ανσαριφάρντ στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη, συνδυάστηκε με τα διαδοχικά παιχνίδια σε Γιάννινα, Αγρίνιο και Περιστέρι.

Τα σερί ταξίδια και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, δεν έδωσαν τη δυνατότητα στον Ιρανό επιθετικό να προσαρμοστεί πλήρως, αλλά και στον Άκη Μάντζιο να αξιολογήσει ουσιαστικά τον βαθμό ετοιμότητάς του.

Αυτή η εβδομάδα που δεν υπάρχουν ενδιάμεσες υποχρεώσεις, προσφέρει την ευκαιρία στον 33χρονο να μπει περισσότερο στο κλίμα της ομάδας και στα “θέλω” του προπονητή, ο οποίος του έδωσε δύο ολιγόλεπτες συμμετοχές σε Αγρίνιο και Περιστέρι, αλλά έχει στο πλάνο του σταδιακά να του προσφέρει περισσότερο… χώρο και χρόνο. Αφενός για να προσαρμοστεί πιο γρήγορα ο Ανσαριφάρντ και αφετέρου να δοθούν οι απαραίτητες ανάσες στον Λορέν Μορόν.

Ο Μάντζιος γνωρίζει καλά ότι μόλις ο Ιρανός ενσωματωθεί ουσιαστικά και “δέσει” με το υπόλοιπο σύνολο, θα του προσφέρει και τις απαραίτητες βοήθειες στην επίθεση, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής με εμπειρία, προσωπικότητα και πολλές ικανότητες.

Δεν αποκλείεται μάλιστα την Κυριακή κόντρα στον Βόλο να του δώσει φανέλα από το ξεκίνημα του αγώνα, αν κι αυτό θα κριθεί στις επόμενες προπονήσεις και από την ανταπόκριση του Ιρανού φορ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button