Ποδόσφαιρο

Το… σανό για Άρη και Καραντώνη που δε καταναλώνουν ούτε πρόβατα

Όσο δύσκολο και αν φαίνεται αυτό, μερικές φορές τα εξυγιαντικά media ξεπερνάνε τον ίδιο τους τον εαυτό. Αυτό κάνουν και τις τελευταίες μέρες με τα ανέκδοτα περί σύνδεσης Άρη και Καραντώνη.

Αρχικά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι ο Καραντώνης έκανε μία… Καραντώνεια διαιτησία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, με τη ΚΕΔ να πρόκειται μάλιστα να τον τιμωρήσει. Ειρήσθω εν παρόδω, θα συμβεί κάτι παρόμοιο με τον Παπαπέτρου;

Όπως και να έχει, το θέμα του Καραντώνη έχει σηκώσει μεγάλη συζήτηση, με μερικά μέσα να κάνουν μία προσπάθεια να τον ταυτίσουν με τον Άρη! Mάλιστα τα παραδείγματα που χρησιμοποιούνται είναι ικανά να προκαλέσουν γέλιο και στον ψυχρότερο άνθρωπο.

«Ο Καραντώνης ευνόησε τον Άρη με την ΑΕΛ, το είχε πει και ο Κούγιας» είναι μία δήλωσε που παίζει δεξιά και αριστερά. Καταρχάς αν θέλετε να δεχθείτε τον Κούγια ως αυθεντία (το οποίο δεν είναι παράλογο) καλό θα είναι να αναφέρετε και όσα έχει πει για την εξυγίανση. Δε γίνεται ο Κούγιας να είναι καλός όταν λέει κάτι κατά του Άρη, αλλά κακός τις υπόλοιπες 364 μέρες του χρόνου.

Στο ουσιαστικό κομμάτι όμως, ας θυμηθούμε το συγκεκριμένο ματς. Ο Άρης πέρασε 0-3 από τη Λάρισα, παρά τις προσπάθειες του Καραντώνη. Ο «φιλοαρειανός» Καραντώνης είχε ακυρώσει ένα πεντακάθαρο γκολ του Ματέο, χωρίς κανείς να καταλαβαίνει το γιατί. Για του λόγου του αληθές, δείτε και το βίντεο.

Το δεύτερο παράδειγμα που χρησιμοποιείται είναι το περσινό ματς με τη Λαμία, ότι δηλαδή αδικήθηκε η Λαμία και ευνοήθηκε ο Άρης. Η συγκεκριμένη πρόταση δε θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια.

Οι κιτρινόμαυροι προφανώς δε θα μπορούσαν να ασχοληθούν με τον Καραντώνη. Για τον αποκλεισμό με τη Λαμία φταίει ο Άρης και κανένας άλλος. Αυτό όμως δεν αλλάζει ότι στο πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα ο Σαράνοφ είχε κάνει την… απογευματινή του βόλτα, έξω από τη γραμμή του τέρματος.

Το πέναλτι θα έπρεπε να επαναληφθεί, κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ. Όχι προφανώς ότι φταίει αυτό στον Άρη, αλλά επειδή τυφλοί δεν είμαστε, ο Καραντώνης ευνόησε τη Λαμία, όχι τον Άρη.

Mέσα σε όλα, ας θυμηθούμε και τη σεμιναριακού επιπέδου διαιτησία στο Άρης-ΑΕΚ του Φεβρουαρίου του 2020, όταν είχε πάρει μόνος του το διπλό για την ομάδα του Καρέρα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button