Γενικά

Το πρώτο Τeaser του νέου Ford Puma ST (video)

Η κορυφαία έκδοση επιδόσεων του B-SUV έρχεται μέσα στο 2020.

Η Ford Μ.Βρετανίας επιβεβαίωσε την έλευση του Puma ST μέσω ενός teaser βίντεο που δημοσίευσε στο Twitter. Το βίντεο αποκαλύπτει σχεδιαστικές λεπτομέρειες του μοντέλου αλλά και τον ήχο του κινητήρα, ενώ αναφέρει πως η επίσημη πρεμιέρα του θα γίνει μέσα στο 2020.

Όπως βλέπουμε από τα σκοτεινά πλάνα, το Puma ST αναμένεται να παρουσιαστεί σε μια λαχανί απόχρωση που μας θυμίζει το Focus RS δεύτερης γενιάς. Χάρη στους τροχούς μεγαλύτερης διαμέτρου, την αεροτομή στην κορυφή της πίσω πόρτας και τους ελαφρώς διαφοροποιημένους προφυλακτήρες, το μοντέλο θα έχει ακόμα πιο επιθετική εμφάνιση από το Puma ST-Line. Στο εσωτερικό βρίσκουμε καθίσματα της Recaro με το έμβλημα ST το οποίο κάνει αισθητή την παρουσία του και στη βάση του τιμονιού.

Η κορυφαία έκδοση επιδόσεων του B-SUV της Ford αναμένεται να φορά τον υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο κινητήρα EcoBoost 1,5 λίτρων που στο συγγενικό Fiesta ST αποδίδει 200 PS και 290 Nm. Αντίστοιχες επεμβάσεις αναμένεται να έχουμε στο στήσιμο του αυτοκινήτου, από τους τεχνικούς της Ford Performance.

Το Puma ST θα είναι το τρίτο μοντέλο επιδόσεων της Ford δίπλα στα Fiesta ST και Focus ST, ενώ δε γνωρίζουμε ακόμα αν θα δούμε και αντίστοιχη έκδοση του νέου Kuga.

ΠΗΓΗ: www.drive.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button