Ποδόσφαιρο

Το πρώτο «ταμείο» από τους μικρούς

Την ευκαιρία να παίξουν σε ένα παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα είχαν οι νεαροί παίκτες του Άρη.

Ο Κριμιτζάς και ο Ασλανίδης έπαιξαν πρώτη φορά. Ο Κριμιτζάς έδειξε αυτό που έδειχνε και στις προπονήσεις και στα διπλά ότι στέκεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, βοηθάει στην κυκλοφορία της μπάλας και γενικότερα έχει μία αξιοπρεπή παρουσία δείχνοντας κάποια καλά στοιχεία.

Όσον αφορά τον Ασλανίδη, επίσης έχει ένα πάρα πολύ καλό κορμί θέλει βέβαια δουλειά, έχει ένα θέμα λίγο στην επαφή της μπάλας είναι λίγο «σκληρός» στις επαφές του με την μπάλα αλλά γενικότερα και αυτός έχει κάποια καλά στοιχεία που αξίζει να δουλέψει.

Φαίνεται ότι επέστρεψε από τον Ολυμπιακό Βόλου με ανεβασμένη ψυχολογία. Χρησιμοποιήθηκε σαν δεξί εξτρέμ στο διάστημα που έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και γενικότερα δείχνει ότι στην επιστροφή του από τον Ολυμπιακό Βόλου ήρθε με κάποια θετικότερα στοιχεία. Όσο για τον Μαρμαρίδη είχε κάποια προβλήματα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης καθώς σε εκείνη την ώρα που έπαιζε αρκετά ο Αστέρας από τα αριστερά και δημιουργούσε προβλήματα πρωί.

Στην συνέχεια όμως ισορρόπησε, και είχε κάποια ανεβάσματα κάνοντας κάποιες καλές κούρσες γενικότερα και αυτός έδειξε κάποια καλά στοιχεία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button