Ποδόσφαιρο

Το πρόγραμμα επανένταξης του Μάνου Γκαρθία

Ο Ισπανός επιτελικός χαφ μπαίνει ξανά από σήμερα στην καθημερινότητα του Άρη, μετά την πολύμηνη απουσία στην πατρίδα του, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Γκαρθία ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της αποθεραπείας στη χώρα του και από το περασμένο Σάββατο βρίσκεται μόνιμα στη Θεσσαλονίκη για το επόμενο βήμα. Και αυτό είναι η σταδιακή ενσωμάτωσή του στην ομάδα.

Ο Άρης έχει φυσικά εικόνα για την πορεία του παίκτη όλους τους προηγούμενους μήνες, από σήμερα όμως θα μπει σε μία διαδικασία πλήρη επανέλεγχου από τον Γιάννη Χρίστου.

Με βάση την εικόνα που θα αποκτήσουν στην ομάδα για την κατάστασή του, θα διαμορφωθεί αναλόγως και το πρόγραμμα επανένταξης το οποίο θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα.

Ο πρώτος στόχος είναι ο Γκαρθία να μπει σταδιακά τις επόμενες εβδομάδες σε διαδικασία προπονήσεων, ξεπερνώντας τον φυσιολογικό φόβο που υπάρχει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά και φτάνοντας στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας για να το κάνει αυτό.

Αμέσως μετά θα πάρει σειρά η αγωνιστική του ετοιμότητα, που είναι κάτι διαφορετικό, με στόχο ως τα τέλη του Νοέμβρη να είναι έτοιμος. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button