ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Το πλάνο της Μπαρτσελόνα για την επιστροφή του Μέσι το καλοκαίρι στο «Καμπ Νου»

Με ένα πρωτότυπο σχέδιο που όμοιο του δεν έχουμε ξαναδεί, θα επιχειρήσει η Μπαρτσελόνα για να φέρει τον Λιονέλ Μέσι ξανά πίσω στη Βαρκελώνη.

Πρώτο θέμα συζήτησης έχει γίνει ένα δημοσίευμα του ισπανικού Τύπου, που αναφέρει ένα ειδικό πλάνο που εξετάζει η Μπαρτσελόνα για την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στο «Καμπ Νου».

Συγκεκριμένα, ο αποκλεισμός της Παρί Σεν Ζερμέν από το Champions League άνοιξε την… όρεξη στους «μπλαουγκράνα» για πιθανή επιστροφή του Αργεντινού, οι οποίοι σκέφτονται να του καταθέσουν πρόταση το ερχόμενο καλοκαίρι με μισθό 200.000 ευρώ ετησίως, ένα ποσό που είχε λάβει και ο Ντάνι Άλβες στην τελευταία του θητεία, που διήρκησε έξι μήνες.

Παρ’ όλα αυτά, η Μπαρτσελόνα για να αποζημιώσει τον 35χρονο σούπερ-σταρ θα πραγματοποιήσει μια φιλική αναμέτρηση προς τιμήν του, όπου τα έσοδα αναμένεται να είναι περίπου στα 100 εκατομμύρια ευρώ και θα πάνε εξ ολοκλήρου στον Μέσι.

Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η οικογένεια του παγκόσμιου πρωταθλητή επιθυμεί την επιστροφή στη Βαρκελώνη, με τον Μέσι ωστόσο, να μην είναι τόσο σίγουρος και να προτιμά την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο MLS, Ίντερ Μαϊάμι.

Να σημειωθεί, η απόφαση του Μέσι θα παρθεί στα μέσα του Μαρτίου, ενώ θα αναμένεται να υπάρξει ακόμα μια επαφή με την διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν αφού οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει να επικοινωνήσουν μετά τη διπλή αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου για τη φάση των «16».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button