Ποδόσφαιρο

Το πλάνο νίκης του Μπούργος για το ματς με την Γκόμελ!

Ο Αργεντινός τεχνικός φαίνεται πως έχει καταλήξει στο πλάνο του για σκορ πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα κόντρα στους Λευκορώσους.

Η λογική λέει ότι ο Αργεντίνος θα στηρίξει το αγωνιστικό του σχέδιο στην περσινή βάση του ρόστερ, με ορισμένες “πινελιές” από τα νέα πρόσωπα και με την προοπτική να παρουσιάσει στο γήπεδο την… καταλληλότερη ενδεκάδα, που εκτιμά ότι αυτή τη στιγμή είναι στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση βάσει ετοιμότητας.

Με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Ματέο Γκαρσία (σσ κουβαλάει κόκκινη κάρτα από το περσινό παιχνίδι με την Αστάνα), το ερωτηματικό αφορά στο ένα από τα δύο άκρα της επίθεσης και η θέση “παίζεται” ανάμεσα στον Ιτούρμπε και στον Καμάτσο. Βέβαια, υπάρχει σκέψη χρησιμοποίησης του Καμάτσο στη θέση του Πάλμα, ήτοι δίπλα στον Γκρέι. Σε αυτό το σενάριο ο Ιτούρμπε με τον Μαντσίνι θα καλύψουν τα δύο άκρα.

Στον άξονα, ο Μπράιαν Νταμπό θα προτιμηθεί αντί του Ντιόπ για “παρτενέρ” του Ντουκουρέ, ενώ στην άμυνα ο Κουέστα θα είναι στο τέρμα, με τετράδα μπροστά, τους Οντουμπάγιο (δεξιά), Μπράμπετς, Φαμπιάνο και Πίρσμαν (αριστερά).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button