Ποδόσφαιρο

Το πλάνο για τη διαχείριση του Μανού Γκαρθία!

Ο Μανού Γκαρθία είναι το νέο πρόσωπο στις προπονήσεις του Άρη, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, έχοντας δηλωθεί κανονικά και στη λίστα για τα δύο ματς με τους Ισραηλινούς.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι στις προπονήσεις της ομάδας από την περασμένη Τρίτη, αλλά ουσιαστικά τις δύο τελευταίες μέρες μπήκε στα πλάνα του Χερμάν Μπούργος.

Η προετοιμασία που έκανε με τη Σπόρτινγκ Χιχόν, είναι δεδομένο ότι βοηθάει τον 24χρονο, ώστε να ενσωματωθεί πιο άμεσα στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και το θέμα είναι πλέον ο τρόπος με τον οποίο θα τον διαχειριστεί η τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο παίκτης θα πάρει χρόνο συμμετοχής από το πρώτο κιόλας ματς με τη Μακάμπι. Το ζήτημα είναι εάν θα ξεκινήσει βασικός ή αν θα έρθει από τον πάγκο, με το δεύτερο σενάριο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες σε αυτή τη φάση.

Τις επόμενες ημέρες και κυρίως στη σημερινή και την αυριανή προπόνηση, θα φανεί εάν θα αλλάξει κάτι στη σκέψη του Μπούργος και αν θα αυξηθούν οι πιθανότητες του Γκαρθία να πάρει φανέλα βασικού.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button