Ποδόσφαιρο

Το πλάνο για την αρχική ενδεκάδα στο ντέρμπι

Με την ίδια ακριβώς αποστολή, όπως και στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με τον Παναιτωλικό, ταξίδεψε ο Άρης για τον Πειραιά και το ματς με τον Ολυμπιακό.

Οι ίδιες απουσίες για τον Άκη Μάντζιο, με τους Ρουπ, Τζούρασεκ και Σαβέριο να μένουν στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τους Πάβιτσιτς, Φατόρε και Δεληζήση, που είναι εκτός αποστολής.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χουλιάν Κουέστα, έχοντας μπροστά του τους Φαμπιάνο Λέισμαν και Γιακούμπ Μπράμπετς, με τον Μόουζες Οντουμπάζιο δεξιά και τον Μάρτιν Μοντόγια αριστερά. Κάποιες πιθανότητες έχει να είναι στην ενδεκάδα ο Φράνκο Φεράρι, σε αυτή την περίπτωση θα παίξει δεξιά ο Ισπανός και θα μείνει εκτός ο Αγγλονιγηριανός.

Στα χαφ λογικά ο προπονητής του Άρη θα επιλέξει μία σφιχτή τριάδα, με τους Μπίργκερ Βερστράτε και Βλάντιμιρ Νταρίντα να είναι σίγουροι και την τρίτη θέση να διεκδικούν οι Ζαν Ζουλ, Σεΐκ Ντουκουρέ, αλλά και ο Φραν Βέλεθ.

Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Λορέν Μορόν, με τους Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον δεξιά και Τζόναθαν Μενέντες αριστερά, αν προτιμηθεί ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ, τότε θα μείνει εκτός ένας εκ των δύο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button