Ποδόσφαιρο

Το παλεύει ο Κουέστα, θα προλάβει ο Βερστράτε

Εκτός προπόνησης παρέμεινε και χθες ο Ισπανός γκολκίπερ, την ίδια στιγμή που ο Βέλγος μέσος θα προλάβει να είναι διαθέσιμος, ενώ επέστρεψε και ο Πάρντο.

Ο Βερστράτε συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού προπονητικού προγράμματος, και έχει σημαντικές ελπίδες να είναι στην αποστολή, προσθέτοντας μια ακόμη λύση στη μεσαία γραμμή, τώρα που είναι νοκ άουτ ο Ζουλ.

Ο Κουέστα από την άλλη ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, λόγω της οσφυαλγίας που έχει στη μέση και η συμμετοχή του θα κριθεί αύριο, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες.

Αντίθετα, ξανά στη διάθεση του Άκη Μάντζιου τέθηκε ο Ρουμπέν Πάρντο, που ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες μέρες, και σήμερα προπονήθηκε κανονικά. Στο τελευταίο στάδιο πριν από την επιστροφή του βρίσκεται πλέον και ο Φραν Βέλεθ που έβγαλε ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης.

Εκτός σίγουρα έχουν τεθεί Λούκας Ρουπ, που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και Ζαν Ζουλ Εμβοντό που έκαναν θεραπεία.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν το απόγευμα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του αυριανού (17/01, 19.00) αγώνα με την ΑΕΚ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button