Ποδόσφαιρο

Το παλεύει για Μουνίρ!

Μια από τις πολύ καλές περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει για τις θέσεις των εξτρέμ ο Άρης στη μεταγραφική αγορά το φετινό καλοκαίρι είναι ο Μουνίρ Ελ Χανταντί.

Ο 28χρονος Μαροκινός έμεινε ελεύθερος από τη Λας Πάλμας και ο Άρης τον έχει στη λίστα του εδώ και δύο μήνες, παρακολουθώντας την περίπτωσή του. Από τη στιγμή λοιπόν που ο παίκτης παραμένει ακόμη ελεύθερος και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του το ενδιαφέρον του έγινε ακόμη πιο έντονο.

Ο Ελ Χανταντί είναι ποδοσφαιρικό προϊόν της Μπαρτσελόνα, από τις ακαδημίες της οποίας ξεκίνησε την καριέρα του. Μάλιστα, με τους “μπλαουγκράνα” είχε καταγράψει 56 συμμετοχές, με 12 γκολ και 11 ασίστ. Η ομάδα που τον “σημάδεψε” ήταν η Σεβίλλη, στην οποία αγωνίστηκε από το 2018 ως το 2023, με 115 συμμετοχές, “γράφοντας” 25 γκολ και 7 ασίστ. Πέρυσι (2023/24) ήταν από τα βασικά στελέχη της Λας Πάλμας, με 38 συμμετοχές, έχοντας 3 γκολ και 2 ασίστ στο πρωτάθλημα.

Ο 28χρονος άσσος είναι γεννημένος στην Ισπανία, αλλά έχει καταγωγή από το Μαρόκο, με το οποίο είναι διεθνής από το 2021. Παρόλα αυτά έχει περάσει τόσο από τις “μικρές” ομάδες της Εθνικής Ισπανίας, ενώ έχει και μία επίσημη συμμετοχή με την ανδρών.

Πολύ σημαντικό στοιχείο στην περίπτωση του Ελ Χανταντί είναι ότι πρόκειται για διπλοθεσίτη, με 104 παιχνίδια ως φορ και 103 ως δεξιός εξτρέμ. Δηλαδή με την ικανότητα να καλύψει δύο θέσεις στις οποίες ο Άρης έχει ανάγκη για ενίσχυση, έχοντας την ευκαιρία να τις καλύψει μόνο με μία κίνηση.

Φυσικά δεν πρόκειται για μία εύκολη περίπτωση, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή πολύ καλού επιπέδου και με μεγάλο συμβόλαιο. Ο Άρης όμως δείχνει διάθεση να το παλέψει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button