Ποδόσφαιρο

Το πάει πιο.. επιθετικά!

Ο Άλαν Πάρντιου προσανατολίζεται στη σκέψη χρησιμοποίησης πιο επιθετικού σχήματος στο σημερινό (29/12, 18.00) αγώνα και προς αυτήν την κατεύθυνση επεξεργάζεται ένα σχήμα με αλλαγές συγκριτικά με το ματς στη Λιβαδειά.

Το ενδεχόμενο συνύπαρξης των Γκαρσία και Γκαρθία στον άξονα της μεσαίας γραμμής συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, απ’ ότι η παρουσία του Νταμπό δίπλα στον Ετέμπο. Παίζοντας ο τελευταίος σε ρόλο κόφτη, τότε οι Ματέο και Μάνου θα αγωνιστούν ως εσωτερικοί μέσοι, με την προσδοκία ότι η ομάδα θα γίνει πιο δημιουργική από τον άξονα και θα αποκτήσει πιο ορθολογική ανάπτυξη.

Στο πλάνο των αλλαγών που έχει ο Πάρντιου στο μυαλό του περιλαμβάνεται και η επιθετική τριάδα, με την επαναφορά του Λουίς Πάλμα στο αρχικό σχήμα. Ο Ονδουριανός είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης στο κομμάτι της επίθεσης και οι βοήθειες που προσφέρει, τόσο στη δημιουργία όσο κυρίως στην εκτέλεση, είναι καθοριστικές.

Στο σχέδιο του Βρετανού συμπεριλαμβάνεται επίσης και η επιστροφή του Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο Αργεντινός είναι γνωστό ότι βρίσκεται υπό παραχώρηση, αλλά ο Πάρντιου ξεκαθάρισε δημοσίως ότι όσο θα είναι παίκτης του Άρη, θα τον υπολογίζει κανονικά. Γι’ αυτόν τον λόγο εξετάζει το ενδεχόμενο χρησιμοποίησής του στο δεξί άκρο της επίθεσης καθώς ούτε ο Ιτούρμπε, ούτε και ο Καμάτσο έχουν πείσει ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button