Ποδόσφαιρο

Το ξεκίνημα θέλει κυνικότητα και βαθμούς…

Καμία ομάδα δεν μπορεί να είναι έτοιμη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και αυτό που χρειάζεται είναι να είσαι κυνικός και σοβαρός, με τα “όπλα” που έχεις στη διάθεσή σου, για να πάρεις τα αποτελέσματα που είναι απαραίτητα.

Στο ξεκίνημα της σεζόν δεν θα μετρήσει εάν ο Άρης παίξει καλά. Και άλλες φορές έπαιζε μπάλα, αλλά αποτέλεσμα δεν έπαιρνε. Ειδικά για αυτή την περίοδο, το μόνο που πρέπει να υπάρχει στο μυαλό όλων είναι η σκοπιμότητα.

Οι βαθμοί μέχρι την 3η αγωνιστική και τη διακοπή. Οι βαθμοί που θα δώσουν ηρεμία, ώθηση και χρόνο στην ομάδα για να βάλει όλους τους νέους στην καθημερινότητά της και ο Μάντζιος να “χτίσει” σταδιακά το σύνολο που θέλει. Διότι μέχρι στιγμής ο Έλληνας τεχνικός ετοιμάζει τον παλιό Άρη με μετρημένες μεταγραφικές “πινελιές”.

Το ενδιαφέρον στρέφεται μετά το χθεσινό παιχνίδι στις πιθανές παρεμβάσεις του στο σχήμα που ξεκίνησε με τη Λαμία. Ο Μοντόγια είναι ίσως πιο χρήσιμος στα χαφ, απ’ ότι στα αριστερά, όπου όσο υπάρχει ο Φεράρι στο ρόστερ πρέπει να υπολογίζεται.

Ο Βέλεθ δένει καλύτερα με τον Μπράμπετς στα στόπερ, ο Σαβέριο δικαιούται μία ευκαιρία στα αριστερά, ο Γκαρθία δύσκολα βγαίνει από την ενδεκάδα, ειδικά όταν είναι να πάρει τη θέση του ο Πάρντο.

Αλλαγές που δεν αποκλείεται να γίνουν στο Περιστέρι, με τον Μάντζιο να βλέπει έντονα στα τελευταία δύο φιλικά πολλά από αυτά που πρέπει να βελτιώσει. Χρειάζεται όμως και τα εργαλεία. Και τότε το μπαλάκι πάει στη διοίκηση που πρέπει να… τρέξει για αριστερό μπακ, στόπερ και όχι μόνο, μέσα στα επόμενα 24ωρα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button