Ερασιτέχνης

Το νέο ξεκίνημα και η απόδειξη της προσωπικότητας

Ο Άρης πάτησε το «restart» και δείχνει να βάζει τις βάσεις σε μία δύσκολη χρονιά.

Οι κιτρινόμαυροι πέρυσι έφτασαν στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιαν. Έπαιξαν τη χρονιά τους σε ένα παιχνίδι με τον Ηρακλή, βρέθηκαν σε άσχημη μέρα και έχασαν την άνοδο.

Η ομάδα μετά την περσινή χρονιά αποφάσισε να αρχίσει ένα νέο πρότζεκτ. Οι περισσότερες από τις αθλήτριες που ήταν βασικές στη σεζόν που μας πέρασε αποχώρησαν, δίνοντας χώροσε νεαρότερα κορίτσια.

Φέτος με τον Κώστα Κωτούλη στον πάγκο της η ομάδα κάνει ένα νέο ξεκίνημα και βασίζεται σε κορίτσια από τις ακαδημίες της ομάδας. Στόχος για τη χρονιά είναι ο Άρης να αποφύγει τις χαμηλές θέσεις, αλλά και να μπορέσουν να εξελιχθούν μερικά από τα νεαρά κορίτσια της ομάδας παίζοντας σε καλό επίπεδο.

Μετά από μερικές πολύ καλές εμφανίσεις αλλά και μία ήττα που «πόνεσε» από τον Πιερικό ο Άρης αντιμετώπισε τη ΜΕΝΤ με ένα μεγάλο «πρέπει».

Σε αυτό το ματς οι κιτρινόμαυρες έμειναν στο -15, μία διαφορά που δύσκολα καλύπτεται στην κατηγορία, ειδικά μεταξύ ομάδων που θεωρητικά ανήκουν στο ίδιο γκρουπ δυναμικότητας.

Ο Άρης παρόλα αυτά έδειξε ότι τα κορίτσια του παρότι νεαρά έχουν προσωπικότητα. Με «μαέστρο» την 16χρονη Μπαλτζή που είχε 7 πόντους, 10 ασίστ και 2 μόλις λάθη σε 40 λεπτά παιχνιδιού, με «εκτελεστή» την Κερασοβίτη που είχε 5/13 τρίποντα αλλά και με την -επίσης 16χρονη- Γιάνταη να παίζει εξαιρετική άμυνα κατάφερε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση και εκεί να πάρει μία πολύ μεγάλη νίκη!

Η χρονιά δεν είναι εύκολη και το «rebuilt» πάντα έχει τους κινδύνους του, αλλά ο Άρης δείχνει δεδομένα να έχει ταλέντο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button