ΜπάσκετΠοδόσφαιρο

Το μήνυμα του εκπροσώπου του Super 3 για το Yellow, το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ

Στο Yellow Radio μίλησε ο εκπρόσωπος του Super 3 με αφορμή το νέο ξεκίνημα στους 101,7.

Αρχικά ανέφερε:

Όποια προσπάθεια γίνεται για το καλό της ομάδας και του σωματείου, μάς βρίσκει συνοδοιπόρους, ιδίως τώρα που η ομάδα δέχεται έναν ανοιχτό πόλεμο.

Πρέπει να υπάρχει ενότητα, συσπείρωση. Αυτό το κομμάτι είχε λείψει πάρα πολύ από τον σύλλογο. Κάποια λάθη που έγιναν διόγκωσαν περισσότερο το πρόβλημα και προσπαθούμε να το εξαλείψουμε. Τώρα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να βοηθήσουμε τον σύλλογο.

Για το πόσο έλειψε το γήπεδο στον κόσμο του Άρη:

Δεν θα μπω σε διαδικασία να συγκρίνω πόσο έλειψε από τον κάθε έναν στο γήπεδο. Όλος ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα. Είμαστε και εμείς αναγκασμένοι να κάνουμε υπομονή.

Όταν βλέπουμε όμως φαινόμενα τελείως διαφορετικά από τα πρωτόκολλα, είναι λογικό να υπάρχει μία δυσαρέσκεια για αυτό το οποίο συμβαίνει.

Περιμένουμε την στιγμή που θα δούμε και πάλι τον Άρη από κοντά και πιστεύουμε ότι αυτό δεν θα αργήσει.

Για το θέμα μη παρουσίας κόσμου στο γήπεδο:

Η Ελλάδα είναι μια χώρα των αντιφάσεων. Άλλα θα σε πούνε το πρωί, άλλα το μεσημέρι και άλλα θα δεις το βράδυ. Θεωρούμε ότι είναι τουλάχιστον υποκριτικό και παράλογο το να μην επιτρέπεται η παρουσία κόσμου στα γήπεδα αλλά από την άλλη να επιτρέπεται στα θέατρα.

Νομίζω ότι είναι ένα κομμάτι που θα πρέπει να πάρουν πιο «ζεστά» οι επιτελείς του ποδοσφαίρου. Νομίζω ότι δεν θα καθυστερήσει αυτό το γεγονός.

Δεν έχουμε κάποια πρόβλημα με την καλλιτέχνιδα, αλλά δεν γίνεται να απαγορεύεις τον κόσμο στα γήπεδα και να επιτρέπεται να πηγαίνουν κανονικά στις συναυλίες.

Είμαστε επίσης μια χώρα με 11 εκατομμύρια κόσμο, οι ομάδες χρειάζονται αυτήν την βοήθεια. Θα είναι μονόδρομος η παρουσία του κόσμου στα γήπεδα.

Για το ποδόσφαιρο:

Μας «βγήκε η ψυχή» για να ολοκληρωθεί η διαδικασία των πλέι-οφ. Η διοίκηση κατάφερε να λύσει αυτό το θέμα. Όλα τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν παράγοντες που μπορούσαν να βοηθήσουν τον σύλλογο αλλά κοίταξαν τα προσωπικά τους συμφέροντα.

Το ίδιο μπορεί να σκέφτεται και ο κ.Καρυπίδης το οποίο είναι θεμιτό εφόσον έχει τον Άρη εκεί που πρέπει. Άλλωστε άσχετα με το τι είναι ο Άρης για εμάς, είναι και μια επιχείριση.

Πιστεύω ότι η ομάδα θα καταφέρει να περάσει την Πέμπτη και ίσως να είναι εφικτό να μπούμε στους ομίλους. Αν το καταφέρουμε αυτό η ομάδα θα αλλάξει επίπεδο.

Για το μπάσκετ:

Εμείς την σκέψη μας για το μπάσκετ την έχουν καταθέσει. Χωρίς καμία κακή διάθεση προς την διοίκηση της ομάδας. Θεωρούμε ότι το κομμάτι της πολυμετοχικότητας δεν μπορεί να περάσει για κάποιους συγκεκριμένους λόγους.

Μπορείς με ένα διαρκείας ή με την βοήθεια στο γήπεδο (όταν αυτό επιτραπεί) να στηρίξεις τον Άρη. Απλά θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι όταν ασχολούμαστε με τον Άρη και έχουμε βάλει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα άλλα πράγματα το κάνουμε για κάποιον λόγο.

Για το αν θα γίνουν νέες εκπομπές του Super3:

Σιγά-σιγά θα ξεκινήσουμε κάποιες εκπομπές. Είμαστε σε συζητήσει, αν η ομάδα προκριθεί πιστεύω ότι από βδομάδα θα είμαστε στον αέρα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button