Ποδόσφαιρο

Το μήνυμα ενότητας από τους Βετεράνους του Άρη

Μήνυμα ενότητας έστειλαν οι Βετεράνοι του Άρη, ζητώντας από όλο τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται στους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά: «Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είναι ανάγκη να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και προσωπικά ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Μετά από μία δύσκολη σεζόν, χωρίς κόσμο λόγω της πανδημίας, όλα δείχνουν ότι από τη νέα σεζόν τα γήπεδα θα ανοίξουν ξανά. Είναι χαρά για όλους μας που θα βρεθούμε ξανά στο «σπίτι» μας, από την άλλη είναι και καθήκον όλων μας να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας.

Ολοι μας, ο καθένας στο βαθμό που μπορεί, πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας να ανέβει ακόμη ένα σκαλοπάτι τη νέα χρονιά. Επιπλέον, οφείλουμε να στηρίξουμε την ομάδα μας και γιατί πέραν των προβλημάτων που δημιούργησε η πανδημία, ο κ. Καρυπίδης καλείται να πληρώσει -και- παλιές οφειλές για τις οποίες καμία ευθύνη δεν φέρει.

Ο σύλλογος των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών θα κάνει και φέτος το καθήκον του. Είμαστε βέβαιοι ότι σύσσωμη η οικογένεια του Αρη θα στηρίξει μαζικά την ομάδα, ούτως ώστε όλοι μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ, να καταρρίψουμε νέα ρεκόρ του χρόνου.

Ραντεβού σύντομα στο Κλεάνθης Βικελίδης».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button